nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Gallup Romania auditeaza jurizarea Festivalului de Comunicare Digitala Internetics

Organizatorii Festivalului de Comunicare Digitala Internetics (www.internetics.ro) anunta semnarea unui parteneriat cu prestigioasa firma de consultanta Gallup Organization, care prevede auditarea procesului de jurizare din cadrul editiei 2004 a festivalului.

Gallup Romania va gazdui intalnirile membrilor juriului Internetics, va urmari prin reprezentantii sai respectarea procedurilor de jurizare si va face recomandari pentru regulamentul de concurs al editiilor viitoare.

 

Atat organizatorii Internetics cat si reprezentantii Gallup Romania si-au propus sa accentueze prin acest parteneriat misiunea festivalului, care consta in definirea si promovarea unor standarde profesioniste pe piata de web-design si de comunicare digitala din Romania.

 

“La fel ca multe alte domenii ale economiei romanesti, industria de web-design si de comunicare digitala trebuie sa se bazeze pe standarde si pe proceduri obiective de masurare”, declara Matei Balaita, Director de dezvoltare Gallup Romania. “Festivalul Internetics este una dintre putinele institutii care indeplineste un astfel de rol. De aceea am considerat ca este important sa contribuim la dezvoltarea lui pe o piata pe care o dorim solida si in continua crestere.”

 

Gallup Romania este 100% proprietatea The Gallup Organization USA si unic reprezentant al acesteia in Romania.

 

The Gallup Organization este una din cele mai mari firme de consultanta in domeniul managerial din lume. Experienta sa esentiala consta in masurarea si intelegerea atitudinilor si comportamentului uman. Gallup aplica aceasta experienta cu scopul de a ajuta companiile sa-si imbunatateasca performantele de afaceri prin punerea in valoare a calitatilor angajatilor si clientilor sai. De asemenea, Gallup realizeaza The Gallup Poll, cea mai importanta sursa de evaluare a opiniei publice din lume incepând cu anul 1935. 

Data publicării: 27 aprilie 2004 | 13:35
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server