nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Tempo Advertising semneaza noua campanie de comunicare pentru Planul Personal de la Orange

Tempo Advertising a realizat creatia si productia pentru noua campanie de comunicare a Planului Personal de la Orange, care reprezinta o extindere  a conceptului lansat anul trecut.

Pornind de la ideea ca oamenii sunt diferiti, ca de altfel si nevoile lor de comunicare, Orange Romania a dezvoltat acest concept flexibil de plan de servicii, adaugand in 2004 optiuni noi.

 

“Prin aceasta noua campanie ne adresam persoanelor care doresc sa se exprime liber si sa aleaga felul in care comunica, beneficiul cheie al Planului Personal de la Orange fiind flexibilitatea,” a declarat Mirela Bosoi, Head of Consumer Communication, Orange Romania.

 

Noua campanie de comunicare a Planului Personal este compusa dintr-un spot TV generic de 45 de secunde, numit “Choose” si din 2 spoturi de 15-20 de secunde, promovand fiecare cate o noua optiune, din machete de presa, outdoor si materiale pentru punctele de vanzare.

 

“Mesajul de comunicare pe baza caruia s-a dezvoltat campania pune in valoare beneficiile serviciului Planul Personal - libertate de alegere prin optiunile personalizate – si este ilustrat intr-o maniera simpla, in concordanta cu valorile marcii Orange”, a declarat Simona Serban – Client Service Director Tempo Advertising.

 

Pentru a pastra coerenta si pentru a intari forta comunicarii, spotul "Choose" a fost conceput ca o continuare a lui “Hello” – campania de comunicare pentru Planul Personal din anul 2003, realizat tot de catre Tempo Advertising. In acest sens, s-au pastrat structura, muzica, atmosfera si o parte dintre personaje.

 

“Choose” a fost realizat de o echipa formata din Silviu Culea – Director de Creatie, Ionut Suciu – Copywriter, Mihai Gheorghiu – Art Director, Simona Serban – Client Service Director, Camelia Efrimov – AV Manager din partea Tempo Advertising si Mirela Bosoi – Head of Consumer Communication – din partea Orange Romania. Melodia spotului este “Island in the sun” – interpretata de Weezer. Spotul a fost realizat in colaborare cu Castel Film si poarta semnatura regizorului israelian Eli Sverdlow.

Data publicării: 28 aprilie 2004 | 13:48
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by