nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

vladimirID face branding pentru TeamBridge

Conceputa ca o alternativa pe piata serviciilor de training si consultanta organizationala in domeniul optimizarii activitatii profesionale, compania TeamBridge isi propune sa ofere solutii mai putin “clasice” si perfect adaptate la nevoile si cerintele specifice clientilor sai.

 

Formata din profesionisti cu experienta in analiza, diagnoza si optimizarea resurselor umane, noua firma de consultanta are in centrul identitatii sale conceptul de Play and work, care reprezinta esenta tehnicilor de training si optimizare cu care lucreaza.

 

Agentia vladimirID a dezvoltat intreaga strategie de identitate corporatista pentru TeamBridge, incepand de la nume, slogan si pana la identitatea vizuala, pe baza unui proces sustinut de analiza si marketing strategic.

 

TeamBridge este o companie de consultanta organizationala in domeniul optimizarii activitatii profesionale, aparuta in acest an, cu sediul central in Bucuresti.

 

vladimirID este o agentie de imagine si identitate, infiintata in 2004, care ofera servicii de branding si rebranding, analiza si creatie de identitate conform principiilor de management si marketing strategic.

Data publicării: 24 Septembrie 2004 | 12:59
tipăreşterecomandă

Citeşte:

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA

McCann Erickson din nou in topurile europene

Un nou nume in pleiada celebritatilor ce promoveaza McDonald’s - Heidi Klum

Parliament One a fost lansat in cadrul unei petreceri VIP


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server