nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Spoturi haioase pentru cel mai tare management software

Computer Associates Intenational (CA) a facut publica o declaratie prin care sustine ca va continua sa-si intareasca identitatea de corporatie ca lider mondial in materie de management software cu o noua campanie de publicitate pentru televiziune ce a inceput luni, 5 aprilie.

CA a decis sa pastreze tenta de umor pe care a folosit-o pana acum in publicitatea pe TV si, in acest sens, va difuza doua spoturi de cate 30 de secunde pentru prezentarea solutiilor sale de enterprise-management. Spoturile vizeaza presedintii executivi ai marilor corporatii si IT managerii si vine ca o sustinere pentru prezenta existenta pe print, outdoor, radio si pe internet.

 

Ambele spoturi, intitulate „The Hand” si „The Night Of...” ilustreaza situatii reale cu care se confrunta oamenii de afaceri, tratate intr-o nota umoristica. Spoturile sunt scoase pe piata dupa ultima campanie CA, premiata in repetate randuri, care a avut ca actor principal cunoscuta caricatura „Mr. Cardboard”. Reactia pozitiva pe care a avut-o campania din partea publicului a cantarit mult in hotararea companiei de a continua linia umoristica in campaniile sale publicitare.

 

Spoturile au fost create de agentia Young&Rubicam. „Nu a trebuit sa facem altceva decat sa identificam un limbaj cat mai putin tehnic pentru a demonstra modul in care CA management software este de ajutor intr-un mediu presat de constrangeri bugetare, resurse si dificultati in implementare”, a declarat Robert Grammatica, managing director Y&R New York pentru biz.yahoo.com. „Spoturile subliniaza ceea ce a devenit deja un element de identificare pentru Computers Associates International – reclame haioase care isi propun sa transmita mesaje clare, fara loc de echivoc”. Demersul de promovare se va derula pe o perioada de 20-26 saptamani. Spoturile vor fi difuzate in Statele Unite si Canada pe posturile CNBC, CNN, ESPN, History Channel, The Golf Channel precum si in cadrul evenimentelor sportive. Campania va rula si in Europa, prin intermediul Retelei Regionale Pan-Europene.

Data publicării: 7 aprilie 2004 | 11:47
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Vernisaj la Galeria H’ART - F.A.Q. about Steve the Great

McCann Erickson din nou in topurile europene

Bilele lui Turcescu valoreaza 27 de milioane de lei la Radio 21!

Mos Craciun a ajuns DEJA la IMAGOO!


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by