nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Expotek organizeaza CERF 2004

3.000 de specialisti, 120 de firme expozante, 10.000 metri patrati, 80.000 de vizitatori - acestea sunt coordonatele CERF 2004.
Expotek organizeaza, in perioada 20 - 24 aprilie 2004, la Complexul Expozitional Romexpo, pavilioanele 14 - 17, cea de-a XIII-a editie anuala a Expozitiei si Conferintei Internationale de Tehnologia Informatiei si Comunicatii, CERF.

CERF 2004 cuprinde patru sectiuni specializate:
- Comunicatii
- Software si Solutii IT&C pentru afaceri
- Hardware, echipamente de birou, multimedia (distributie si retail)
- Incubatorul de software

Expozitia se desfasoara pe o suprafata de peste 10.000 de metri patrati, cu participarea unui numar de 120 de firme si 3.000 de specialisti, care prezinta cel putin 400 de marci internationale si nationale de prestigiu.

Eveniment de referinta pentru industria IT&C din Romania, CERF este locul unde se lanseaza an de an noi produse si tehnologii, unde se realizeaza cele mai multe contacte de afaceri intre furnizorii de solutii IT&C si beneficiari din intreaga tara.

Editia din acest an marcheaza clar orientarea CERF catre business-to-business, prin implicarea activa a unor mari importatori si distribuitori de produse si sisteme IT, prin amploarea sectorului de telecom, Internet si solutii in domeniul comunicatiilor si datorita prezentei la CERF a unor firme importante furnizoare de software si solutii in domeniul IT&C.

"Estimam un numar de peste 80.000 de vizitatori si cresterea ponderii celor care reprezinta factori de decizie in achizitii organizationale", spune Sorina Muresan, director general Expotek. Peste 40.000 de invitatii de vizitare gratuite au fost trimise direct catre persoane de conducere din diverse domenii de activitate, din toata tara.

Ziua Comunicatiilor, eveniment traditional organizat in colaborare cu Agnor High Tech, va avea loc in 21 aprilie, la Romexpo, Sala Titulescu si va reuni, ca in fiecare an, principalii actori ai sectorului de comunicatii din tara.

O noutate este introducerea la CERF, incepand din acest an, a sistemului de inregistrare a vizitatorilor pe baza de carduri magnetice. Acest sistem, implementat pentru prima oara in Romania, permite alcatuirea intr-un timp foarte scurt a unor baze de date, generate la momentul introducerii in sistem a informatiilor primite de la vizitatori.

"Cu sprijinul firmei RDS (Romania Data Systems), furnizorul oficial de Internet si telefonie la CERF, oferim gratuit tuturor expozantilor conexiune Internet in cadrul standurilor, precum si servicii gratuite de telefonie tuturor vizitatorilor", spune Sorina Muresan, director general Expotek.

Centrul de presa CERF 2004, care beneficiaza de tehnologie CONNEX, va fi la dispozitia expozantilor si a presei pe toata perioada de desfasurare a expozitiei, capabil sa furnizeze in timp util informatii despre noutatile prezentate si evenimentele ocazionate de CERF 2004.
Centrul de presa se afla in pavilionul 17, standul 7000.
Informatii CERF 2004

Orar vizitare:
20, 21, 22, 23 Aprilie - orele 10:00 - 18:00
24 Aprilie - orele 10:00 - 16:00

Tarif vizitare: 60.000 lei

Locul de desfasurare:
Complexul Expozitional Romexpo
Bd. Marasti nr. 65 - 67, sector 1, Bucuresti
Data publicării: 15 aprilie 2004 | 11:10
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by