nu-i aşa că te preocupă imaginea?

februarie

GMP - DUDE - BUCOVINA - VANZARI

Vanzarile la Bucovina plata au crescut cu 247% in luna inuarie 2003 fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza compania de distributie RBD. Campania a fost derulata pe Pro TV, EuropaFM. , Radio Total si ProFM, Academia Catavencu, Avantaje, TV Mania, Cosmopolitan, Mami, PRO TV magazine si Playboy si a avut un buget de 400.000 USD ratecard.

 

Campania contine print Ad-uri, spot audio si trei spoturi video avindu-l in rolul principal pe supereroul Niky Dude - Niky Dude sarind de pe bloc, Niky Dude incercind sa opreasca un tren si Niky Dude in lupta cu un pitbull (restras de CNA).

 

Cresterea a fost progresiva pina in luna decembrie a anului 2002, iar odata cu declansarea campaniei de promovare a produsului vinzarile au cunoscut un salt spectaculos. Campania publicitara pentru Bucovina plata a fost dezvoltata de GMP Advertising pe conceptul "Pentru viata echilibrata Bucovina plata" si s-a derulat in perioada decembrie 2002 - ianuarie 2003.

Bucovina Enterprises produce apa carbogazoasa Bucovina si Bucovina plata disponibile in recipiente de 0,5 si 1,5 litri. Compania de distributie RBD este principalul distribuitor al produselor Bucovina Enterprises.

Data publicării: 24 februarie 2003
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Vernisaj la Galeria H’ART - F.A.Q. about Steve the Great

Craciun nordic fericit! (tot de la Coca-Cola)

test cover

Mos Craciun a ajuns DEJA la IMAGOO!


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by