nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

O noua campanie Europeana dezvoltata in Romania

Desi nu este pentru prima data cind o idee dezvoltata de Scala Thompson se materializeaza intr-o campanie de comunicare implementata in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, de data aceasta noul spot Jacobs Alintaroma – Vecinii va calatori peste tot in Europa, acolo unde cafeaua Jacobs Kroenung beneficiaza de campanii de comunicare.

Totul a inceput in Ianuarie 2004 cind Scala Thompson a participat la o competitie de creatie organizata intre birourile JWT din Europa pentru campania de comunicare Jacobs 2005.

 

A fost o mare mindrie si o bucurie enorma pentru noi cind am aflat ca unul dintre scripturile alese spre a fi dezvoltate de catre conducerea Kraft Europe avea ca autori echipa Scala Thompson.

 

Spotul a fost gata de “emisie” in August 2004, iar consumatorul roman a avut sansa sa-l vada in Januarie 2005.

 

Filmarile au avut loc la inceputul lunii Iulie 2004 in Berlin, sub supravegherea Directorului de Creatie Scala Thompson – Mihai Cojocaru (foto) si a copywriterului Maria Manoiu. Regizorul spotului a fost Norvegianul Anniken Lien, iar casa de productie  folosita a fost Film De Luxe din Germania.

Data publicării: 07 Februarie 2005 | 12:35
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Dennis Rodman pozeaza nud pentru PETA

La CITY FM, "Banii Vorbesc" despre DENOMINARE, marti - 8 februarie, de la 21.30

Daca e Marti, e Belgia - un articol de Dan Dimofte

Carlsberg este berea oficiala a Campionatului Mondial de Ski de la Bormio

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server