nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

B-24-FUN loveste din nou: JAZZ-24-FUN!

Doamnelor si, he-he, domnilor,

B-24-FUN va retine din nou ca sa va spuna: nimic nu se intampla in Bucuresti fara noi! Doamnelor si, he-he, domnilor, inca mai credeti ca nu stie nimeni  ce-ati facut aseara?!

He-he, domnilor, va lasam sa credeti asta si in continuare, ca poate mai citeste cineva... Dar nu ne provocati. Si nici dumneavoastra, he-he, doamnelor!

 

N-o sa spunem nimanui ce-ati facut aseara, dar vom spune tuturor ce veti face in serile dintre 15 si 25 octombrie. Ca sa vedeti ca nu va amenintam de pomana, puneti repede mina pe JAZZ-24-FUN, suplimentul special al B-24-FUN cu ocazia Festivalului de Jazz Bucuresti 2004. Gata, v-am dat de gol, acum stie toata lumea! Stim ca aveati in plan sa mintiti. Sa spuneti ca o sa stati in casa si o sa va plictisiti uitandu-va la televizor sau la vecinii din blocul de vizavi. Insa acum, ca v-am dat de gol, nu credem ca mai are sens sa incercati.

 

In caz ca va linisteste cu ceva, va spunem ca nu sunteti singurii pe care B-24-FUN ii da de gol. In 16 pagini, cate numara suplimentul JAZZ-24-FUN, am avut loc sa ne ocupam de toti. Dar mai ales de trupe, carora le-am facut prezentari complete, si de programul Festivalului, din care nu ne-a scapat absolut nimic. Da nimic!

 

In ultimii 15 ani, nimeni n-a avut curajul sa scoata o publicatie numai despre jazz. Am facut-o noi acum, prin JAZZ-24-FUN, powered by B-24-FUN. Si ne cerem scuze pentru absentele din ultimii 15 ani! Promitem ca nu se mai intampla.

Echipa B-24-FUN

Data publicării: 16 Octombrie 2004 | 11:59
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server