nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Academia Catavencu lanseaza revista „Superbebe”

O nebunie mai frumoasa ca lansarea revistei Superbebe nu am mai vazut de mult! Imaginati-va sala Teatrului Bulandra plina de vreo 300 de suflete din care jumatate erau copii! Ar fi trebuit sa fiti acolo ca sa intelegeti exact ce vreau sa spun.

Ca ati fost sau nu, primiti atasat cateva poze semnate Zoltan Lorencz. Va reamintesc, “Superbebe” este singura revista care acopera perioada de la preconceptie pana la varsta de 6 ani.

 

“Superbebe” se adreseaza familiilor moderne si colaboreaza cu o echipa moderna de medici (obstetricieni, ginecologi, pediatri, psihologi). “Superbebe” este editata de Academia Catavencu, apare lunar, pe 10 ale lunii, intr-un tiraj de 25.000 exemplare.

 

La lansarea de azi de la Teatrul Bulandra, Gradina Icoanei, am avut parada de moda cu hainute de la magazinul Z, prezentata de copii de VIP-uri (Dan Bittman, Cozmin Gusa, Oana Cuzino, Rita Onisca Muresan, Liza Panait, Mona Nicolici, Loredana, Geta Voinea si Lucian Miess, Oreste, Gabriela Vranceanu Firea, Andreea Berecleanu, Dana Savuica, Lucian Mandruta, Mihai Dedu, Robert Turcescu, Calin Popescu Tariceanu, Florin Segarceanu, Cristian Boureanu, Viorel Catarama)


Teatrul Libelula a venit cu Muzicantii din Bremen, clovni, spiridusi si zane; Corul Bim Bam a fost si el la lansare ca sa ne faca pofta de cantat.

Data publicării: 18 Octombrie 2004 | 13:45
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server