nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Toyota Prius, masina anului 2005 in Europa

Toyota Prius a fost desemnata Masina Anului 2005 de catre 58 de membri ai Juriului “European Car of the Year”. Dupa doua runde de votare, Toyota Prius a fost desemnata castigatoare dintre cele sapte masini finaliste, adunand 406 de puncte.

Tadashi Arashima, Presedinte si CEO al Toyota Motor Marketing Europe a declarat: “Suntem foarte incantati de faptul ca Prius a obtinut titlul de Masina Anului 2005. Suntem de parere ca tehnologia hybrid, in special asa cum este implementata in cazul Toyota Prius prin sistemul nostru revolutionar Hybrid Synergy Drive®, reprezinta un mare pas inainte in ceea ce priveste reducerea impactului pe care il au automobilele asupra mediului inconjurator, sporind de asemenea si performantele sofatului. Suntem mandri si onorati de faptul ca Toyota Prius a fost sprijinita atat de puternic de catre prestigiosul grup de jurnalisti ce compun Juriul ‘Car of the Year’. Toate acestea reprezinta un pas inainte in acceptarea motorizarii hybrid, precum si in recunoasterea potentialului acestei tehnologii de a deveni utilizata pe scara larga in viitor. Acest titlu reprezinta pentru noi incurajarea profesionala de care avem nevoie pentru a crea in continuare masini ecologice.”

 

Prius, primul automobil hybrid in serie, este actionat de catre o combinatie intre un motor electric si unul pe benzina. Acest sistem unic, numit Toyota Hybrid Synergy Drive®, va duce la dezvoltarea unor motorizari ecologice noi si face parte din efortul depus de catre Toyota in a crea cele mai ecologice masini.

 

Inca de la introducerea sa pe piata la inceputul anului 2004, vanzarile Prius in Europa au fost estimate la 8,500 pentru anul in curs.

 

Pentru 2005 , tinta vanzarilor a fost stabilita la la 15,000 de unitati pentru Europa, in timp ce o crestere a capacitatii de productie va permite ca 180,000 de masini sa fie vandute la nivel mondial.

Data publicării: 16 Noiembrie 2004 | 09:05
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server