nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Cu HENKEL si ACTIV AD ai mana buna la premii!

ACTIV AD Communication a dezvoltat pentru HENKEL Romania conceptul si mecanismul unei promotii instant win in-store cu o componenta inedita de selectie a castigatorilor: cardul termosensibil.

Promotia “Ai mana buna la premii!” se desfasoara in lantul de magazine cash&carry SELGROS, in perioada 3 - 16 noiembrie si ofera cumparatorilor produselor HENKEL & SCHWARZKOPF sansa de a castiga peste 20 000 de premii constand in produse HENKEL & SCHWARZKOPF: detergent automat Persil 9kg, Pur 1l, deodorante Fa sau pliculete de detergent Rex. Pentru a intra in posesia premiilor, cumparatorii trebuie sa aleaga unul din cardurile termosensibile oferite dupa casele de marcat de promoteri si sa incalzeasca in palma zona marcata. Dupa cateva secunde cumparatorii pot descoperi premiul castigat.

ACTIV AD Communication, infiintata in anul 2000, este o agentie independenta de comunicare, specializata in crearea, dezvoltarea si implementarea de proiecte BTL, atat standard cat si cu o abordare altfel, inedita si moderna: promotii pentru consumatorul final si/sau retaileri, field marketing, programe de fidelizare, organizare de evenimente si alte servicii conexe comunicarii BTL sau la POS.

Data publicării: 06 Noiembrie 2004 | 16:53
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server