nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

ABSOLUT VANILIA promoveaza tinerii artisti romani

ABSOLUT a inaugurat joi, 11 noiembrie, ora 19.30, in FASHION BAR, Vernisajul ABSOLUT VANILIA sustinut de trei artisti romani : Venera Arapu, Iuliana Vilsan si Gabriel Hennessey.

In cadrul evenimentului de lansare de pe 3 iunie a.c. ABSOLUT VANILIA, ABSOLUT anunta in premiera in Romania initierea colaborarii cu 3 artisti romani, Venera Arapu – creator de moda, Iuliana Vilsan – artist plastic si Gabriel Hennessey – fotograf, care urmau a se lasa inspirati de ABSOLUT VANILIA in crearea unor lucrari artistice, evenimentul reprezentatnd startul celor cinci luni dar si momentul in care au primit “unealta de lucru”: sticla ABSOLUT VANILIA.

 

Fiecare dintre lucrarile celor trei artisti reprezinta rezultatul intelegerii si asumarii totale a personalitatii ABSOLUT VANILIA. Construite cu ajutorul “uneltelor” specifice fiecaruia dintre ei, operele prezentate in premiera in cadrul evenimentului care a avut loc in Fashion Bar pe 11 noiembrie reprezinta viziunea personala asupra unui brand ce si-a construit imaginea in intreaga lume cu ajutorul artei, intelegerea totala a ABSOLUT si, totodata, asumarea unei mari provocari.

 

Lumina, puritate, caldura, liniste, viata, istorie, Romania, alb, supradimensionat, vanilie, absolut, iubire sunt doar cateva dintre definitiile descoperite si atribuite brandului in lucrarile Venerei Arapu, Iulianei Vilsan si cele ale lui Gabriel Hennessey.

 

Legatura dintre fashion si ABSOLUT este celebra, ABSOLUT LEGENDS – campania de moda semnata Jean Paul Gaultier si ABSOLUT, ABSOLUT VERSACE, ABSOLUT TOM FORD, ABSOLUT GUCCI fiind doar cateva exemple.

 

Cu aceasta suma de precedente in minte, Venera Arapu a inteles complexitatea proiectului si l-a privit ca pe o provocare. De aceea si-a dorit sa se vada in primul rand forma inconfundabila a sticlei. De aici a venit ideea de rochie care sa redea aceasta forma supradimensionata, de rochie ca obiect in sine, monumental, un obiect cu viata lui proprie, totodata pastrand cele doua culori specifice vaniliei: brunul – negru al betisoarelor si galbenul pal al florii de vanilie.

 

Pentru Iuliana Vilsan ABSOLUT VODKA are in intelesul ei ideea de poveste particulara a fiecarui loc. De aceea a considerat ca forma pe care a ales-o de a prezenta impactul ABSOLUT VANILIA in Romania este trasata de elemente care definesc si determina constient sau inconstient poporul roman. Culorile folosite sunt alb, negru, brun, griuri reci si ocruri calde, rosu; ca semne ele poarta povestea florii vanilia, alba, cultivata si crescuta in tara oamenilor negri. Florile sunt albe si batoanele de vanilie brun inchis aproape de negru. Un produs cu o astfel de poveste interna a culorilor vine in Romania. In jocul acestor culori intervine indubitabil rosu ca inteles abstract al unui trecut asumat. Optiunea de a realiza o instalatie video cu picturile a venit aproape de la sine deoarece este justificata de optiunea pentru un plus de narativ al detaliilor, al lucrurilor mici care determina diferenta si apropierea de celalalt.

 

Pentru Gabriel Hennessey ABSOLUT VANILIA inseamna alb. De aceea a optat pentru albul absolut, aducand conceptul aproape de un element sfant pentru un fotograf: lumina. Astfel sticla ABSOLUT VANILIA a capatat o noua dimensiune, o noua valenta: s-a transformat intr-o fereastra catre lumina, catre caldura, o fereastra catre viata. Cel de-al doilea personaj cheie este femeia absolut pura, simbol al linistii absolute intr-o lume decadenta, o lume inghetata in amintiri dintr-un timp indepartat.

 

Ca si ceilalti membrii ai familiei ABSOLUT, ABSOLUT VANILIA este preparata din ingrediente 100% naturale. A durat un an intreg pentru a crea gustul dorit pentru a fi oferit consumatorilor ABSOLUT. ABSOLUT VANILIA are un gust plin, robust si complex cu note de butterscotch si accente de ciocolata amaruie.

           

ABSOLUT VANILIA se poate bea cu gheata si este foarte potrivit in cocktailuri. Poate fi incercat cu “ginger ale” si cu o felie subtire de lamaie verde. Sau, pur si simplu, se poate adauga cola – gustul robust al ABSOLUT VANILIA este perfect pentru a prepara o bautura racoritoare.

Data publicării: 15 Noiembrie 2004 | 15:10
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server