nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Toti, in cor: La multi ani Micki!

Am cunoscut-o ieri. Exact de ziua ei. Ce zi frumoasa. Nu c-ar fi a ei, dar parintii i-au potrivit-o tare bine in acest mijloc de mai. Vesela si simpatica nu face decat sa te duca cu gandul la un castron cu rosii cirese de mai. Cu mult miez si fara samburi. Nu exista? Inventam. Doar lucreaza intr-o agentie de publicitate. La gmp.

A urmat apoi documentarea. Cine este si ce vrea. Iata ce-am aflat: desi e taur, nu pare alergica la culoarea rosie, purtand-o la mare pret in imbujorarea-i aneglica. Ii place sa danseze, cochetand in frageda copilarie cu dansul spaniol. Pentru a-l intelege insa a facut pasi si spre cel clasic. Cum s-ar zice a valsat. De cantat n-am aflat daca o face. Nici al ei frate n-a putut sa ne spuna care-i sunt tabieturile de dus.

 

Desi lucreaza in agentie mai are timp de studentie. Dincolo de rima asta este inca in anul I la relatii publice. Iubeste probabil prea mult cainii si, de aceea, creste cu pasiune o pisica. Liceul l-a facut in Romania, dar in engleza. Nu-i place sa urce pe munte, preferand rucsacul doar pentru a-si cara paturica, crema de plaja si alte necesare in intalnirea cu marea. C-o fi Neagra, c-o fi alta, nu conteaza. Mare sa fie.

 

Ii place sa se poarte sport, chiar si in haine elegante. Ii mai plac parfumurile si nu se omoara prea tare cu bijuurile. Ce mai, v-am spus-o. Cine o cunoaste ajunge repede la vorbele fratelui ei, care a reusit perfect sa o caracterizeze intr-un cuvant prin trei cuvinte: frumoasa, desteapta, ambitioasa. Costica, Micki-i sor’ta! Sa-ti traiasca. La multi ani Micki! De la Imagoo si toti ceilalti. Si sa stii ceva: rinichii nu se doneaza, se daruiesc. Asa cred eu!

 

Bogdan Cercel

Data publicării: 13 mai 2004 | 9:58
tipăreşterecomandă

Citeşte:

McCann Erickson castiga premiul “Agency Network of the Year 2004”

Leo Burnett Romania este agentia cu cele mai multe lucrari finaliste la Golden Drum 2004

Mihai Coliban – Director de Creatie si Daniel Gavrila – General Manager, vorbesc despre noua abordare a agentiei Lowe Romania la Bulevardul Publicitatii 106,2 la CITY FM (106,2 MHz)

Leo Burnett, aspirator de trofee la Portoroz


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by