nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Jaguar… fara diamant in nas

Se prea poate sa fie adevarat, diamantele sunt pentru eternitate – dar nu si in cazul echipei de Formula 1 Jaguar.

Jaguar a semnat un contract de publicitate pentru Marele premiu de Formula 1 de la Monte Carlo cu Steinmetz, o companie israeliana de diamante. Potrivit contractului compania Indiana a montat pe nasul masinii Jaguar pilotata de austriacul Christian Klein o piatra care valora nici mai mult nici mai putin de 200 de mii de dolari.

 

Nav Shindu, purtatorul de cuvant al echipei, a avut mai mult decat o surpriza neplacuta cand Klein a intrat gresit in curba Mirabeau si a dat cu nasul diamantat in parapet. Ca urmare, masina a fost in mare parte distrusa iar diamantul s-a pierdut. Se pare ca o persoana care a asistat la cursa a plecat acasa cu o amintire foarte consistenta.

 

Si, ironia sortii, Jaguar este parte din campania de promovare a filmului Ocean’s 12, film al carui subiect este tocmai furtul unui diamant celebru.

 

“Este adevarat ca azi nu am nu am obtinut cele mai bune performante pe pista, insa, de buna seama, am intrat in istoria cursei si i-am mai oferit ceva stralucire”, a declarat Shindu resemnat. “Deja ne-am luat gandul ca vom mai recupera vreodata diamantul. Cand am luat decizia de a pune diamantul in cursa eram constienti de riscurile implicate”, a mai declarat purtatorul de cuvant Jaguar.

Data publicării: 25 mai 2004 | 11:35
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Banca UniCredit Romania a oferit la Ateneul Roman din Bucuresti un spectacol unic de opera cu ”Arena di Verona”

Cadouri cu final fericit de la Sensiblu

Website pentru McCann-Erickson Romania

Urare de la Gavrila & Asociatii


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server