nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Cea mai tare banca europeana a ales WPP

HSBC Holdings Plc, cea mai importanta banca europeana conform cotelor de piata, a angajat grupul WPP pentru coordonarea campaniilor de marketing si publicitate, in urma incheierii contractului cu grupul Lowe&Partners Worldwide.

WPP, a treia grup de agentii de publicitate din lume, va furniza bancii servicii de creatie publicitara, media si direct marketing bancii HSBC, au declarat reprezentantii bancii londoneze intr-un comunicat de presa.

In ianuarie HSBC a inceput o revizuire a contractelor de publicitate, revzuire care a inclus si intelegerile contractuale cu Lowe, agentie detinuta de Interpublic Group. Banca va pastra sloganul “The Worlds Local Bank”, creat de Lowe.

 

Echipa WPP, in care sunt incluse agentii precum Ogilvy & Mather Worldwide si J. Walter Thompson va alcatui o echipa speciala, condusa de Thompson, care sa se ocupe de contul HSBC. Red Cell Bates Asia si Batey se vor ocupa de partea de creatie, Group M se va ocupa de media  buying, rmg:connect si 141 Worldwide vor concepe campania de direct marketing iar Landor se va ocupa de branding si identitatea de corporatie.

Data publicării: 12 mai 2004 | 13:25
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server