nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

De Craciun, Coca-Cola alaturi de tine

Coca-Cola a lansat programul creat special pentru sarbatori, “De Craciun, Coca-Cola alaturi de tine”.

In cadrul acestui program, Coca-Cola, a carei asociere cu sarbatorile de iarna a devenit deja o traditie, a pregatit o multime de surprize: aprinderea, în premiera absoluta, a luminilor în bradul Coca-Cola, un spectacol extraordinar de Craciun si, la fel ca in fiecare an, Caravana Coca-Cola.

 

Bradul Coca-Cola a fost iluminat duminica seara, spre bucuria copiilor veniti sa vada in fata Operei Nationale cel mai frumos brad de Craciun. Ceremonia de aprindere a luminilor a fost insotita si de iluminarea feerica a cladirii Operei Nationale.

 

In aceeasi seara, Caravana Coca-Cola, formata din camioane feeric luminate conduse fiecare de catre un Mos craciun, a plecat la drum. Ca in fiecare an, Caravana aduce bucuria sarbatorilor de iarna copiilor din toata tara. În cele 31 de orase prin care trece, Caravana va participa la sarbatorile organizate cu ocazia Craciunului si va împarti daruri copiilor veniti sa-l vada pe Mos Craciun. Asa cum ne-am obisnuit, Caravana Coca-Cola este formata din camioane feeric luminate conduse fiecare de catre un Mos Craciun.

 

Spectacolul “Si tu poti fi Mos Craciun” va avea loc la Opera Nationala in zilele de 22 si 23 decembrie, incepand cu orele 16:30. Va fi un spectacolul muzical pregatit pentru toti cei care cred in Mos Craciun, in spiritul pozitiv al Sarbatorilor, un spectacol în care povestile despre Mos Craciun vor fi aduse pe scena de catre actori si muzicieni îndragiti, în viziunea regizorala a lui Alexandru Darie. Incasarile obtinute din vanzarea biletelor vor fi donate micutiilor pacienti ai Spitalului de Recuperare “Marin Pazon”. De asemenea, spectatorii, mici si mari, vor fi ei insisi Mos Craciun, fiind invitati sa aduca cate o jucarie care va fi apoi daruita copiilor din acest spital, in ziua de Craciun.

 

Irina Ionescu, Marketing Manager CSD, Coca-Cola Romania: “Craciunul este perioada in care simtim cel mai puternic nevoia de a oferi si a primi afectiune: devenim mai darnici, mai atenti unii cu altii. De sarbatori, cu totii ne bucuram cand primim cadouri, dar exista o bucurie si mai mare; aceea de a darui. De aceea, prin acest program, Coca-Cola daruieste tuturor magie, bucurie si speranta.

Data publicării: 08 Decembrie 2004 | 16:43
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server