nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Un nou account executive la Medic One

Monica Anghelescu este noul Account Executive al agentiei MEDIC ONE.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Management, promotia 2000, Monica detine, de asemenea, diploma de Marketing Statistics Specialist, obtinuta tot la ASE. Experienta ei include peste 5 ani de marketing, cercetare si publicitate, petrecuti in Grupul MediaPro. Vorbitoare fluenta a limbilor engleza si franceza, Monica adora calatoriile, fotografiile si cartile.

Medic One a fost infiintata in decembrie 1999 de dr. Oana Cociasu, Veronica Savanciuc si alti parteneri români. Medic One este afiliata la reteaua internationala LOWE Healthcare, care, in cele 15 reprezentante la nivel global, a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 miliard USD in 2003.

 

Medic One ofera toata gama de servicii intâlnite in industria advertising-ului pentru o categorie speciala: medicamente, servicii medicale, campanii educationale, marketing social.

Agentia lucreaza pentru majoritatea companiilor farmaceutice multinationale si nationale prezente pe piata româneasca si numara peste 35 de marci in portofoliul sau.

Data publicării: 22 Iunie 2004 | 16:04
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by