nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Media Fact Book are 7 ani

In exclusivitate pe piata romaneasca, Initiative Romania lanseaza a saptea editie Media Fact Book.

Editia 2004 Isi propune sa ofere o analiza completa atat a pietei romanesti de media In anul 2003, cat si a tendintelor industriei de specialitate In anul 2004.

 

Un ghid unic In Romania, util pentru toti cei care interactioneaza cu acest domeniu, Media Fact Book  realizeaza si In editia 2004 o analiza a fiecarui domeniu de media - televiziune, radio, presa scrisa, outdoor, cinema si Internet. Asociatiile profesionale si companiile de cercetare sunt prezentate In contextul evolutiei situatiei economice din Romania si, implicit, al evolutiei pietei de publicitate.

 

De asemenea, editia 2004 ofera un dictionar cu termenii specifici de media, detalii despre legislatia In publicitate si o prezentare a peisajului media din Republica Moldova (capitol ce apare deja In a doua editie).

 

Anul acesta, Media Fact Book apare intr-o noua prezentare conceptuala, conform noii identitati corporative a agentiei Initiative. Schimbarea care s-a produs In iulie 2003 la nivel international este prima de la Infiintarea firmei, la Inceputul anilor ’70.

 

Expect More…

 

* *sfarsit * *

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume. Initiative asigura servicii specializate de planificare si cumparare de media, de strategie si consultanta de media. Cu o cifra de afaceri de peste 21 de miliarde de dolari In anul 2003, Initiative Worldwide numara peste 3000 de angajati In cele 45 de birouri la nivel global.

 

Activa pe piata de media romaneasca de 10 ani, Initiative Romania este afiliata retelei internationale Initiative Worldwide.

 

Portofoliul Initiative Romania include Orange Romania, Raiffeisen Bank, Berlin-Chemie, Romsar, Interexpo (Domo), GlaxoSmithKline, Intersnack (Chio), Johnson&Johnson, Adesgo, Bramac, Georgia Pacific, Pernod Ricard, Pirelli, PriceWaterhouseCoopers, Reader’s Digest.

Data publicării: 21 iunie 2004 | 19:22
tipăreşterecomandă

Citeşte:

AdPrint discutat pe Bulevardul Publicitatii 106,2

Ce puteti citi maine in Academia Catavencu…

Comunicare online si nu numai

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server