Media Fact Book are 7 ani
In exclusivitate pe piata romaneasca, Initiative Romania lanseaza a saptea editie Media Fact Book.

Editia 2004 Isi propune sa ofere o analiza completa atat a pietei romanesti de media In anul 2003, cat si a tendintelor industriei de specialitate In anul 2004.

 

Un ghid unic In Romania, util pentru toti cei care interactioneaza cu acest domeniu, Media Fact Book  realizeaza si In editia 2004 o analiza a fiecarui domeniu de media - televiziune, radio, presa scrisa, outdoor, cinema si Internet. Asociatiile profesionale si companiile de cercetare sunt prezentate In contextul evolutiei situatiei economice din Romania si, implicit, al evolutiei pietei de publicitate.

 

De asemenea, editia 2004 ofera un dictionar cu termenii specifici de media, detalii despre legislatia In publicitate si o prezentare a peisajului media din Republica Moldova (capitol ce apare deja In a doua editie).

 

Anul acesta, Media Fact Book apare intr-o noua prezentare conceptuala, conform noii identitati corporative a agentiei Initiative. Schimbarea care s-a produs In iulie 2003 la nivel international este prima de la Infiintarea firmei, la Inceputul anilor ’70.

 

Expect More…

 

* *sfarsit * *