nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Ogilvy PR premiata pentru campania AXE

Echipa din Bucuresti a Ogilvy PR a primit premiul “Best Idea” pentru campania de PR pentru lansarea AXE, considerata cea mai buna idee a unei campanii de PR, in cadrul retelei companiei, din Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

Festivitatea de premiere a avut loc luna trecuta la Praga, in cadrul EAME Leadership Meeting, reuniune la care au participat managerii birourilor locale Ogilvy PR din tarile europene, Africa si Orientul Mijlociu.  BUZZ, revista lunara a retelei Ogilvy Public Relations Worldwide, a consemnat acordarea acestui premiul in paginile sale.

 

“Campania AXE a insemnat o ampla desfasurare de forte, atat creative cat si logistice. Distinctia primita are pentru noi o si mai mare insemnatate, pentru ca recunoaste atat intensul efort al echipei noastre pe parcursul mai multor luni cat si rezultatele remarcabile pe care le-am obtinut”, declara Gabriela Lungu, Managing Director Ogilvy Public Relations Worldwide / Bucharest. “De asemenea, aceasta campanie ne-a semnalat necesitatea crearii unui departament specializat de marketing PR, prin care ne vom concentra pe promovarea imaginii de brand a produselor si serviciilor clientilor nostri”, continua Gabriela Lungu.  

 

In cadrul aceluiasi eveniment au fost acordate alte doua distinctii, “Best Insight” si “Best of the Best”, birourilor din Zurich si din Istanbul.

Data publicării: 2 Iulie 2004 | 14:49
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Ce mai lung clip animat electoral

BenQ sarbatoreste trei ani de existenta

Promotia nationala Timisoreana, cea mai cunoscuta pe piata berii!

Mmd Public Relations a fost desemnata “Noua agentie europeana de consultanta a anului” prin intermediul The Holmes Report


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server