nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Creme Olé - O crema-desert instant, de la Dr. Oetker

Dr. Oetker lanseaza un produs revolutionar care face parte din categoria deserturilor: “Crème Olé”.

“Crème Olé” se prepara foarte usor, folosind lapte rece. |n doar trei minute, “Crème Olé”, avand un gust delicios si racoritor, este gata de a fi servit, fara a necesita refrigerare.

 

Pe langa gustul delicios, “Crème Olé” ofera consumatorilor o senzatie racoritoare, element ce diferentiaza produsul de altele similare.

 

“Crème Olé” este disponibil in doua variante, vanilie si ciocolata, in ambalaje din folie aluminata de 80 g si, respectiv, 84 g. Aceste cantitati asigura desertul necesar intregii familii.

 

Numele produsului are o rezonanta latino, sugerand ideea unui tempo modern si rapid.

 

Produsul va fi lansat in Romania in aceasta luna, el inregistrand deja succese pe pietele din Franta, Italia si Turcia. Lansarea va fi sustinuta printr-un spot TV international, adaptat pe plan local, precum si de o campanie de sampling la nivel national, in locatii selectate.

Dr. Oetker Romania are si o alta noutate: lansarea site-ului in limba romana al companiei: www.oetker.ro. Adresandu-se tuturor celor interesati de produse care se prepara usor, asa cum sunt deserturile, conservantii si aditivii, pizza congelata si müsli, site-ul ofera numeroase informatii despre produsele companiei, dar si numeroase retete delicioase. Profilul societatii releva traditia puternica a Dr. Oetker in industria alimentara, precum si tipurile de produse distribuite pe piata locala (pudding, praf de inghetata, crème caramel, orez cu lapte, conservanti si aditivi, esente pentru prajituri, müsli etc).

Data publicării: 20 Iulie 2004 | 07:51
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Preluarea Grey de catre WPP intra in linie dreapta

Promotia nationala Timisoreana, cea mai cunoscuta pe piata berii!

BenQ sarbatoreste trei ani de existenta

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server