nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

A inceput MIXPLORE!

La inceputul lunii, Coca-Cola si Draft au lansat Mixplore, un program destinat cluburilor si pub-urilor din tara si dedicat promovarii combinatiilor de bauturi speciale: whisky-Coca Cola, gin-Schweppes, rom alb-Coca-Cola (Cuba Libre) si Cappy–vodka.

Timp de cinci luni, cluburile si puburile din tara vor fi invadate, weekend de weekend, de promoterii Coca-Cola, care intruchipeaza cele patru perechi de bauturi din compozitia long drink-urilor Mixplore. Intrarea acestor personaje in locatii este spectaculaosa; pe un mix sonor specific, promoterii si MC-ul antreneaza atat atmosfera, cat si consumatorii sa participe la jocurile organizate special pentru aceasta campanie. Toate se lasa cu multe premii Mixplore - shakere, ice-box-uri, carti de cocktail-uri sau tricouri Mixplore.

 

“Primele locatii invadate de Mixplore au fost Terminus si Deja Vu. In ambele locatii, programul a avut un real succes; aparitia celor 8 promoteri a fost cu totul surprinzatoare pentru privitori. In Déjà Vu, atmosfera a devenit atat de incinsa, incat toti cei care au castigat tricouri s-au imbracat instant cu ele! Chiar si fetele!”, Razvan Dumitrescu, Managing Director Draft Romania. 

 

Mixplore promoveaza interactiunea dintre oameni, buna-dispozitie si distractia nelimitata, adica exact spiritul Coca-Cola. Si cum un mix nu este numai o asociere intamplatoare a doua bauturi oarecare, ci un intreg univers de gusturi si sentimente, toate aceste posibilitati sunt deschise printr-un long drink si toata lumea este invitata sa mixeze: muzica, bauturi, jocuri. Si sa se distreze.

 

Echipa Draft care mixeaza acest program este formata din Alin Dimancescu (BTL Director), Mara Vasile (Account Executive) si Florin Maxim (BTL Executive).

Despre Draft

Membra a grupului Interpublic, Draft Worldwide este agentia de marketing direct numarul 1 in Statele Unite si una dintre cele mai largi retele de servicii de marketing din lume, cu 30 de birouri in 24 de tari. Draft este specializata in servicii de marketing direct, comunicare interactiva si publicitate conventionala.

Infiintata in iulie 2003, Draft Romania mai include in portofoliul sau clienti precum Unilever, Interbrew (Stella Artois), Porsche Bucuresti Nord, Domenia Credit, Reader’s Digest, Lowe&Partners.

Data publicării: 14 Iulie 2004 | 17:01
tipăreşterecomandă

Citeşte:

“Din pasiune pentru ciocolata” - o campanie realizata de Leo Burnett pentru Heidi

Leo Burnett Romania este agentia cu cele mai multe lucrari finaliste la Golden Drum 2004

Altex si Leo Burnett promoveaza imaginea hotelor de bucatarie CATA

McCann Erickson castiga premiul “Agency Network of the Year 2004”


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by