nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Dialog FM: Radio Guerrilla - City FM

Azi, am primit comunicatele de mai jos, emisie de cele doua posturi de radio.

Comunicat Radio Guerrilla

 

“La Multi Ani!

 

Radio Guerrilla este bruiat de Ziua Nationala.

Dupa ce saptamana trecuta, niste cititori entuziasti au cumparat en-gros aproape o jumatate din tirajul Academiei Catavencu, a venit si vremea radioului lansat acum doua zile.

 

Niste ascultatori invidiosi pe succesele altora, au decis ca e mai bine ca aceia care cauta frecventa 94,8 in masina, sa asculte City Fm.

 

IGC, instanta care supravegheaza si sanctioneaza asemenea gesturi lipsite de eleganta, e ocupata cu sarbatoarea, asa ca va indemnam sa rezistati pana maine.

 

Lupta de guerrilla a inceput si la radio.

 

Radio Guerrilla si Academia Catavencu vad in aceasta actiune jenanta un compliment si le multumesc si pe aceasta cale celor care ne ajuta sa se inteleaga din nou ca suntem cei mai buni.

 

Hai, tricolori!

Ascultati Radio Guerrilla 94,8FM !”

 

 

Comunicat City FM

 

“CITY FM invitat sa configureze aparatura unui nou post de radio

 

CITY FM saluta aparitia gherilei in FM-ul bucurestean si raspunde pe aceasta cale comunicatului emis astazi – 1 Decembrie 2004 – de catre biroul de presa Radio Guerrilla, comunicat pe care il consideram, din respect pentru colegii de la Academia Catavencu, doar un exercitiu gresit de PR datorat emotiei acestui inceput. Eroarea comunicata a fost cauzata de configurarea eronata a echipamentului RDS din dotarea Radio Guerrilla. Echipamentele CITY FM respecta cele mai noi standarde si nu permit, in nici o situatie, emisia pe o alta frecventa decat pe cea binecunoscuta - 106.2 Mhz.

Ne bucura faptul ca peisajul FM s-a imbogatit cu o noua frecventa animata de dorinta de a petrece impreuna cu romanii Marea Sarbatoare. La multi ani si la multi fani le spunem si noi. Pacat ca micuta frecventa s-a nascut razboinica, iar ursitoarele i-au harazit inca de la nastere o viata de gherila. Deci, ce pretentii poti sa ai? Abia gangurind, si-a si luat aere de domnisoara “bruiata” si inainte de a invata sa zica “mama” zice “fraierii de la CITY FM”.

Prea frumoasa si desteapta pentru lumea asta rea, micuta se zbate, inca inainte de botez, sa-si faca loc in peisaj, cu coatele-i ascutite in “academii” pe care le salutam cu respect. Fratiorul CITY FM le zice ca cine vrea sa gaseasca frecventa, daca intr-adevar vrea, o va gasi, chiar daca doamnele vedete asezonate postului de guerrilla, arunca cu pietre in el.

Iar in ceea ce priveste “referirea” la IGC, aceasta este nejustificata, deoarece problema in cauza apartine exclusiv postului Guerrilla, singurul capabil sa isi re-configureze propriul echipament RDS. Detalii:


Recomandarea CITY FM pentru gherila: “verificati aparatura RDS si optiunea AF (Alternative Frequency) - lista de frecvente alternative - care va pot trimite ascultatorii din masina pe o alta frecventa.”

Data publicării: 01 Decembrie 2004 | 15:55
tipăreşterecomandă
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
apreciază

Citeşte:

3D Secure prin Romexterra Bank

Carlsberg este berea oficiala a Campionatului Mondial de Ski de la Bormio

Idei in Dialog - martie 2005

1 martie aduce un nou numar al revistei Tabu

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server