nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Nimic nu este imposibil pentru Fauja Singh

Maratonistul Fauja Singh, in varsta de 92 de ani, care detine recordul mondial pentru alergatorii de peste 90 de ani, a semnat un contract publicitar cu firma Adidas.

Fauja Singh se va alatura campaniei Adidas la care mai iau parte celebritati precum David Beckham si Jhonny Wilkinson. Fauja Singh va fi co-starul unui bilboardurilor publicitare pentru Adidas alaturi de fiica celebrului Muhammad Ali, Laila Ali. Demersul face parte din campania „Impossibile is Nothing” iar Fauja va aparea in bilboardurile expuse in  Marea Britanie.
Singh, care traieste in Ilford s-a apucat de maraton la varsta de 81 de ani. A inceput prin participari la cursele de maraton 5 si 10 kilometri, iar la varsta de 89 de ani a participat la maratonul Londrei. Anul trecut el a stabilit recordul mondial la grupa sa de varsta cu un timp de 5 ore, 40 de minute si 32 de secunde la maratonul din Toronto si inca se tine bine. Urmatorul sau obiectiv, spune site-ul clickwalla.com, este accesul in Cartea Recordurilor ca cel mai batran maratonist din lume. Telul pe care si l-a propus Singh il va tine pe drumurile maratonului cel putin pana la varsta de 89 de ani.

 

Data publicării: 1 aprilie 2004 | 13:23
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server