nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Iti place sa simti forta bruta?

Producatorul de automobile de lux, Jaguar a trimis ciocolata si flori clientilor care s-au plans de ultima campanie Jaguar ce continea cateva aluzii sexuale.

Compania a trimis un e-mail, ce parea a fi scris de o femeie, catre mai mult de 35 de mii de persoane. Un astfel de e-mail a ajuns pe calculatorul unei fetite de 14 ani al carui tata a informat politia, crezand ca e-mailul vine de la un pedofil.

 

In urma cecetarilor, politia a trimis plangerea catre Autoritatea de Reglementare a Standardelor in Publicitate din Marea Britanie (ASA).

 

Jaguar a incercat sa limiteze pe cat posibil efectele nedorite ale demersului initiat de companie si a decis sa-si ceara scuze fata de clientii ofensati trimitandu-le diverse cadouri.

 

O sursa din interiorul companiei a declarat pentru cotidianul The Mirror: “Demersul s-a vrut a fi o mica gluma, dar s-a dovedit in urma celor 300 de plangeri primite ca a ofensat mai multe persoane”.

 

Mailul continea fraze precum: “Ce te innebuneste? Formele tari si senzuale sau pur si simplu iti place sa simti forta bruta? Daca-i asa, cred ca ti-am gasit perechea perfecta. Am sa-ti trimit o fotografie saptamana viitoare.”

 

Tot misterul a fost elucidat o data cu sosirea celui de-al doilea e-mail, o saptamana mai tarziu, care continea atasat mesajului o fotografie a modelului XK8 de la Jaguar.

Data publicării: 19 aprilie 2004 | 15:45
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server