nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Daca Citroen a lansat C3, Coca-Cola lanseaza C2

The Coca-Cola Company a anuntat lansarea pe piata japoneza si, ulterior, in vara in Statele Unite a noului Coca-Cola C2.

Noul venit in familia Coca-Cola va avea jumatate din cantitatea de zahar pe care o au produsele obisnuite Cola. In aceeasi ordine de idei cantitatea de carbohidrati si de calorii vor vi si ele reduse semnificativ.

 

“Consumatorii sunt adevaratii creatori ai acestei idei”, a declarat Doug Daft, presedinte si chief executive officer Coca-Cola. “Coca-Cola C2 a fost conceput astfel incat sa raspunda cererii de produse cola sarace in calorii, pastrand in acelasi tim inconfudbailul gust Coca-Cola”.

 

Aspectul grafic al ambalajul pastreaza logou-ul classic al Coca-Cola pe un backgound “rosu-Coca-Cola”, reusind astfel sa se obtina o distinctie vizuala clara intre Coca-Cola C2 si “steagul” brandului.

 

Pentru sustinerea lansarii noului produs, Coca-Cola a gandit o campanie media de sustinere ce va intra in forta o data cu venirea verii. Campania include difuzarea de reclame pe tv, radio, out-of-home si Internet.

 

In ultimii doi ani The Coca-Cola Company a lansat pe piata patru noi produse din categoria cola - Vanilla Coke (2002), Diet Vanilla Coke (2002), Diet Coke cu lamaie (2001), si, de curand , Diet Coke with Lime (2004).

Data publicării: 20 aprilie 2004 | 13:07
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server