nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Odyssey a castigat pitch-ul pentru promovarea Citroen C3

Dupa succesul campaniei pentru modelul Xsara, Odyssey Communication confirma in fata celor de la Citroen castigand si pitch-ul pentru promovarea modelului C3 din clasa mica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punctul forte al proiectului propus de echipa Odyssey este pozitionarea strategica inedita. Citroen C3 e masina perfecta pentru femeile din Romania in cautarea unui autoturism care sa le scoata in evidenta, cu un look original, dar care sa fie fiabila din punct de vedere tehnic. Aceasta pozitionare a modelului C3, chiar daca la prima vedere pare limitativa ca target vizat, este curajoasa tocmai prin faptul ca nimeni pe piata auto nu a avut curajul sa se adreseze cu o masina numai femeilor. “De mare ajutor in dezvoltarea pozitionarii si a strategiei de comunicare ne-a fost studiul de piata calitativ si cantitativ  dezvoltat inaintea demararii proiectului” – declara Ileana Sebe, Group Account Director.

In consecinta, headline-ul campaniei “Designerii nostri francezi se gandesc numai la femei…” vine firesc sa completeze aceasta pozitionare. “Spune femeilor ce vor sa auda, dar nu le minti, daca vrei sa-ti mai raspunda la telefon. Astfel, cu C3 nu am facut altceva decat sa spunem adevarul si sa le vorbim cat de magulitor se poate” – declara Silviu Padurariu, Senior Creative.

 

Echipa Odyssey – Citroen spera ca in curand femeile sa simta ca C3 e prietena de incredere pe care o pot avea la drum si cu care pot iesi in oras.

Campania se va desfasura in urmatoarele luni, iar mediile de comunicare sunt: presa, internet si outdoor.

Echipa ATS, importator oficial Citroen pentru Romania – Monica Jitariuc (Marketing Director), Bogdan Bucurescu (Director General), Sorin Dicu (Director Comercial). 

Echipa Odyssey – Ana Tautu (Creative), Ioana Muzinchievici (Creative), Valentin Suciu (Creative Director), Silviu Padurariu (Senior Creative), Mihai Popa (Creative), Ileana Sebe (Group Account Director), Gabriela Popescu (Account Manager).

Data publicării: 9 aprilie 2004 | 09:41
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by