nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Noua identitate EuroEd a fost creata de Grapefruit Design

Grapefruit Design a creat identitatea EuroEd, o organizatie neguvernamentala romaneasca ce activeaza in domeniul educational.

Noua identitate exprima evolutia organizatiei si serviciilor EuroEd, reflectand o institutie flexibila, in continua evolutie, care transforma experienta obtinuta din dezvoltarea de proiecte proprii intr-un serviciu performant: consultanta in domeniul dezvoltarii de proiecte educationale europene. Prin acest gest EuroEd reuseste sa faca nota distincta in peisajul organizatiilor neguvernamentale romanesti, reiterand dinamismul si orientarea pro-europeana care stau la baza culturii sale interne.

 

Deviza propusa, “Ad astra per valorem”, sugereaza intr-un mod discret aceasta orientare, prin referinta la stelele de pe drapelul european, pastrand excelenta, valoarea si caracterul sugerate de cuvantul “valorem” ca vectori ai acestei transformari. Simbolul utilizat pentru identitatea vizuala a EuroEd, usor asimilabil unui fluture dar si unei ferestre sau unei carti, comunica vizual dinamica, forta si perseverenta pe care un astfel de efort le presupun, complementand mesajul propus de deviza.

 

EuroEd este o organizatie non-profit din Iasi, Romania, lider pe piata serviciilor lingvistice si unul dintre cei mai importanti ofertanti de servicii din domeniul educatiei continue. Membru fondator al QUEST (Asociatia Romana pentru Servicii Lingvistice de Calitate), profesionalismul si expertiza acesteia au fost recunoscute de catre Consiliul Britanic prin decernarea in 2001 a premiului “Worldaware”.

 

Grapefruit Design () este o agenţie de identitate şi consultanţă pentru medii interactive cu sediul în Iaşi, Romania. Printre clienţii agentiei se numără Connex (Mobifon SA), Eli Lilly, Centrul International pentru Identitate de Corporatie si Brand, si The Cayenne Group.

Data publicării: 29 aprilie 2004 | 10:54
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by