nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Inca sase masini in cadrul promotiei

Dupa primele opt saptamani de la lansarea promotiei “Skol iti serveste o masina la cheie”, patru consumatori de bere au fost deja premiati cu cate un automobil Fiat. Inca sase mari premii Skol isi asteapta castigatorii pana pe 20 mai, data de incheiere a promotiei.

La promotia „Skol iti ofera o masina la cheie” Ileana Golea (foto) de 48 de ani din Tulcea si Monika Grigorescu de 46 de ani din Bucuresti au castigat cate un automobil Fiat Punto, Ionel Nita de 40 de ani din Alexandria a plecat acasa cu un Fiat Albea, iar Laurentiu Buturuga (foto), 36 de ani, din Buzau este norocosul proprietar al unui Fiat Stilo.

 

Shachar Shaine, Vicepresedinte URBB, declara: “Am gandit aceasta campanie promotionala pornind de la valorile marcii Skol, urmarind sa provocam imaginatia consumatorilor, lasandu-i sa-si determine singuri premiul. Am pastrat, in acelasi timp, elementele de noutate, de buna dispozitie si umor care dau culoare fiecarei promotii Skol. Promotia «Skol iti serveste o masina la cheie» este in plina desfasurare, iar in joc au mai ramas inca sase automobile Fiat care isi asteapta castigatorii”.

 

La campania promotionala „Skol iti serveste o masina la cheie”, care are loc pana pe data de 20 mai, participa toate sticlele de bere de 0.5 litri care au inscriptionate in interiorul capacului unul dintre mesajele: "Ai castigat o masina!”, „Ai castigat o bere Skol!" sau “E limpede ca-i buna!”, iar pe spatele sticlei o eticheta distincta cu informatii referitoare la promotie.

 

Cu mesajul "Ai castigat o masina!” participantii la promotie pot castiga inca sase autoturisme dintre modelele Fiat Panda, Punto, Albea, Stilo, Doblo Cargo sau Fiat Doblo Panorama. Cu mesajul „Ai castigat o bere Skol!" consumatorii pot obtine o doza de 0,5 litri de bere Skol.  Regulamentul complet al promotiei “Skol iti serveste o masina la cheie” poate fi citit pe site-ul www.skolbeer.ro

Berea Skol este o marca internationala, prezenta in 31 de tari, in Romania fiind un produs de calitate superioara al companiei United Romanian Breweries. Obtinuta printr-un procedeu special de filtrare  - “Clear Plus” - Skol se remarca prin gustul unic si prin limpezimea deosebita.

Data publicării: 26 aprilie 2004 | 13:55
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by