nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Dacia Tour devine Tiriac Travel

Agentia de turism a Companiei TiriacAir - cunoscuta pana acum sub numele de DACIA Tour - a ales agentia gmp/MAP Romania pentru campania de promovare a firmei si a produselor sale in anul 2004.
Gmp/MAP Romania a creat noua imagine corporate pentru ceea ce va fi cunoscut de acum inainte in industria turismului sub numele de "Tiriac Travel"

Necesitatea de schimbare a identitatii companiei a aparut odata cu redefinirea misiunii si a valorilor organizatiei, ca urmare a dezvoltarii companiei si reorientarii acesteia catre o gama noua de produse turistice.
Conceptul creativ pentru care gmp/MAP Romania a creat materialele de promovare va aduce o schimbare majora in piata de profil in ceea ce priveste motivatia turismului de tip “leisure” si imbinarea intr-un mod original a acestuia cu turismul de “business”.
Lansarea noii imagini a Agentiei de tursim Tiriac Travel se va face la Targul National de Turism, care va avea loc in perioada 1-4 aprilie a.c. la ROMEXPO.
La campania de promovare, din partea agentiei gmp/MAP Romania lucreaza urmatoarea echipa: Mihaela Pascu – Director de Creatie, Claudia Mirica -Client Service Coordinator, Alexandru Schiopu - Senior Art Director, Alexandru Ioan Bratianu – Copywriter, Corina Maria Sarbu - Graphic Designer.
Din partea clientului, activitatile sunt coordonate de Radu Grigoroiu, Director Executiv si Cristina Vladau, Director de marketing si vanzari al agentiei de turism Tiriac Travel.

Alte conturi reprezentative din portofoliul gmp/MAP: Athenee Palace Hilton, Bosch – Siemens Home Appliance, Interstar Chim, Citibank, Aventis Pasteur, Ipsen, Coilprofil, Frigotehnica, Bucovina Mineral Water.
Data publicării: 1 aprilie 2004 | 18:41
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Arata-l cu degetul pe vegetarian!

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival

test cover

Comunicare online si nu numai


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server