Oameni noi la Saatchi&Saatchi
Cristina Popescu, Virginia Stancu, Alina Grigorescu si Lucian Moisei sunt noii colegi ai celor pe care i-au gasit la Saatchi&Saatchi.

Cristina Popescu, 25 ani, s-a alaturat Departamentului de Client Service Saatchi & Saatchi ca Account Executive. De un an si jumatate lucreaza in publicitate. A mai lucrat pentru Ogilvy PR si “gmp /MAP Romania” ca Senior Account Executive. A absolvit cursurile Academiei de Studii Economice – Facultatea de Studii Economice cu predare in limba engleza. De asemenea, vorbeste foarte bine italiana si franceza.

 

Virginia Stancu, 26 ani, s-a alaturat echipei Zenith Media ca Senior Media Planner. Pana in prezent a lucrat ca Media Manager pentru Universal McCann, McCann Erickson. A lucrat pentru clienti precum: Orkla, Excelent, Evyap, MasterCard, Omniasig, UPS. Dupa cea absolvit cursurile Facultatii de Jurnalistica, a urmat Facultatea de Comunicare si Relatii Publice “David Ogilvy” (SNSPA), iar in prezent urmeaza cursurile de Master ale Academiei de Studii Economice – Facultatea de Studii Economice in Limba Engleza. Vorbeste engleza fluent si franceza – nivel intermediar.

 

Alina Grigorescu, 29 ani, s-a alaturat echipei de Client Service Saatchi & Saatchi ca Account Supervisor. Lucreaza in domeniul publicitatii de 5 ani iar ultimul loc de munca a fost la Factor X Advertising ca Marketing & Sales Manager. Pe parcursul acestei perioade a lucrat cu: Romsoft, Pimapen, Prestige Tours, Phillips Medical, Multiplan Electronics, Tropicana, Policolor, Daewoo, Radio Contact si multi altii. A absolvit Academia de Studii Economice – Facultatea de Comert, precum si Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative – Facultatea de Comunicare si Relatii Publice.

 

Lucian Moisei, 33, s-a alaturat departamentului de DTP al Saatchi & Saatchi ca Designer Grafic. Pana in prezent, a lucrat in cadrul departamentului DTP la D’Arcy pe perioada 1995 – 2004. Pe parcursul experientei sale in industria publicitara, a lucrat cu: Connex, Nivea, Caroli, Carpatcement, Rompetrol, Pepsi, Coca-Cola, Fanta, Avon, Flanco, P&G.