Interstar Chim va colabora cu agentia gmp/MAP Romania

Interstar Chim, unul dintre cei mai importanti producatori de detergenti si produse pentru curatat de pe piata locala, a incheiat de curand un contract de parteneriat cu agentia de publicitate gmp / MAP Romania.

gmp-MAP Romania a fost aleasa de compania Interstar Chim in urma unui pitch organizat in luna februarie, la care au participat in total 6 agentii de publicitate.

Contractul presupune campanii ATL, BTL si PR  si s-a semnat pentru urmatorul an.

Printre produsele Interstar Chim de care se va ocupa agentia se numara: Peak, Rivex, Biocarpet – toate aflate intre primele trei pozitii de piata din punct de vedere al cotelor de volum. 

Pentru contul Interstar, din partea agentiei gmp/MAP Romania lucreaza urmatoarea echipa: Mihaela Pascu – Director de Creatie, Ioan-Alexandru Bratianu–Copywriter, Donald Simionoiu – Senior Art Director, Arnold Estefan – Graphic Designer, Cristina Popescu –Senior Account Executive.

Din partea clientului, activitatile vor fi coordonate de D-na Carmen Oancea - Directorul de marketing al companiei Insterstar Chim, care declara: “Vedem in aceasta colaborare un parteneriat pe termen lung, in care agentia va oferi atat consultanta la nivel strategic, cat si o abordare foarte creativa a campaniilor de promovare planificate.”