nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Pentru Mihai Morar s-au batut Carmen Serban si Daciana Sarbu

Si a castigat Daciana Sarbu. La Targul de Barbati organizat de SM'ART in Club Bamboo luni seara, Mihai Morar, marele maestru de la Dimineata deMenta de la Radio 21, a fost adjudecat de Daciana Sarbu pentru suma de 35 120 000 lei.

Batalia a fost crancena, a durat mai bine de 30 de minute si s-a dat intre Carmen Serban si Daciana Sarbu. Si una, si cealalta, au spus ca l-au indragit foarte tare pe Morar de cand au fost prezente in emisiune la Dementa. Asa ca au venit special la Targ, ca sa il cumpere. Daciana a fost insa mai incapatanata.

 

"Orice suma as fi dat, este prea mica pentru valoarea lui Mihai. Este extrem de talentat, este special, de aceea as fi mers mai departe orice ar fi fost. In plus, banii merg catre o casa de copii - deci iata ca, inca o data, nici o suma nu e destul de mare cand vine vorba de copii", a declarat Daciana Sarbu.

 

"Ii multumesc lui Carmen Serban, dar trebuie sa recunosc ca ma simt onorat de insistenta Dacianei. De un lucru va asigur: orice suma s-ar fi strans, nu se va putea spune niciodata ca Mihai Morar a fost cumparat de PSD", afirma Mihai.

Data publicării: 09 Martie 2005 | 16:36
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Nestlé, liderul pietei de napolitane, îsi dezvolta portofoliul Joe Crunch cu doua noi produse

Cea de-a doua zi de conferinte de la Gala Societatii Civile

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

ARBOmedia si SEAT experimenteaza o noua forma de publicitate online


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server