nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Dobro a petrecut de 8 martie cu femeile Tabu

Vedete si ziariste deopotriva s-au intalnit de 8 martie la Clubul Prometheus, ca sa vorbeasca Avon cu fetele Tabu si… un invitat surpriza.

Spiritele s-au incins, discutiile fiind moderate de Gianina Corondan. Intr-o atmosfera relaxata, vedete precum Oana Cuzino, Dana Razboiu, Dana Savuica, Malvina si Albertina, Celia Petricu, Diana Lascarescu, Olivia Steer, Catinca Roman, Livia Dila si Alina Stancu, l-au descusut pe fata si pe dos pe invitatul surpriza, ascuns dupa un paravan si cu vocea preschimbata. Subiectele de discutie: de ce femeia ideala trebuie sa semene cu mama, de ce mint barbatii, de ce fumeaza barbatii dupa ce fac sex, de ce au relatii cu mai multe femei in acelasi timp, de ce le plac femeile usoare etc. Dupa cateva ore bune, invitatele si-au dat cu presupusul cine e barbatul care a incercat sa le tina piept si sa le raspunda la toate intrebarile, la toate indoielile si sa le demonteze stereotipurile legate de barbati. Pe tot parcursul discutiei, invitatele s-au lasat machiate in spatele scenei de catre stilistele Avon.

 

Doamnele prezente s-au straduit sa ghiceasca cine e personajul misterios din spatele paravanului. Variantele au fost din cele mai diverse: de la Bodo, Andrei Gheorghe, Daniel Buzdugan, Dan Chisu, Claudiu Bleont, Mihai Dobrovolschi, Marius Vintila, Wilmark, Liviu Mihaiu, pana la … Aurora Liiceanu. Intr-un final, 8 invitate au dat varianta corecta: Mihai Dobrovolschi, matinalul de la Radio Guerrilla. Castigatoarea, trasa la sorti, s-a ales cu un premiu consistent de la Avon.

 

Dar, nu-i asa?, toate invitatele au castigat o seara amuzanta, placuta si relaxata.

Data publicării: 09 Martie 2005 | 18:02
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Prima revista de Formula 1 in Romania

Bea o cafea buna, ia un premiu mare!

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

Biroscopul copywriter-ilor: saptamana 16-23 februarie


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server