nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Concurenta acerba pentru un loc in ABM Community - peste 2500 de aplicanti

Business Organization for Students (BOS) a incheiat selectia pentru ABM Community II, luni, 6 martie.  Aplicatiile trimise pe www.abm.ro, in intervalul a 10 zile, au depasit numarul de 2500.

Numarul de locuri disponibile a fost de  35 pentru fiecare comunitate, studentii putand opta pentru Advertising, Business sau Marketing Community, in functie de domeniul de interes. Programul isi propune sa ofere studentilor o instruire practica prin contact direct cu realitatile pietei.

 

Inscrierile pentru ABM Community au presupus completarea unui  formular complex online cu intrebari deschise si 10 intrebari grila. Pentru dezvoltarea portalului www.abm.ro s-a folosit o solutie Ewroweb – internet for business. Scopul BOS a fost  acela de a   selecta cei mai buni studenti, nu atat prin rezultatele deosebite obtinute in facultate, cat prin solutiile propuse la studiile de caz si nivelul de informare in domeniul ales.

 

“ Studentii obisnuiesc sa spuna ca facultatea nu le ofera decat teorie, iar firmele se plang ca studentii nu au experienta necesara. Acesta este principalul motiv pentru care BOS a hotarat sa dezvolte programul ABM Community. Am ales sa mediem relatia student-companie prin intermediul internetului-www.abm.ro, deoarece 90% din utilizatorii de internet au intre 18 si 25 de ani.  Prin ABM Community firmele au posibilitatea de a investi in educarea fortei de munca de maine, iar studentii pot invata din experienta practica a profesionistilor in domeniu.” a declarat George Samoila – Presedinte BOS.

 

Directorii de creatie, Liderii propriilor afaceri, Marcom Managerii, Brand Managerii, vor fi profesori in cadrul Advertising, Business si Marketing School. De asemenea, cei selectati vor avea misiunea de a dezvolta portalul www.abm.ro – primul portal de resurse creat de studenti pentru studenti. Portalul are si o sectiune de prezentare a companiilor si a job-urilor oferite (Jobs ABM), cu scopul declarat de a da o solutie la nevoile studentilor de informare si angajare.

 

Business Organization for Students este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non - profit, educationala, condusa in intregime de studenti. Partenerii BOS sunt: Cabinetul Calin Tatomir, Binder Gruppe, Interamerican, Allied Telesyn, Marsh, Radiocomunicatii S.A., Euroweb, Neogen, Kinecto Permission Marketing.

Data publicării: 11 Martie 2005 | 12:24
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server