nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Johnson Wax a desemnat castigatorii promotiei “Ataca din nou premiile Anitra!”

Compania SC Johnson Wax a organizat pe 17 ianuarie 2005 tragerea la sorti a castigatorilor promotiei “Ataca din nou premiile Anitra!”, campanie realizata in colaborare cu agentia de publicitate Foote Cone & Belding Bucharest.

Promotia s-a desfasurat la nivel national in perioada 15 septembrie - 31 decembrie 2004 si a avut parte de o rata de raspuns de peste 10%, datorata atat premiilor atractive - un autoturism Nissan Micra, 15 sisteme Home Cinema Samsung si 10 telefoane mobile Samsung X450 – cat si mecanismului de promotie simplu si accesibil. Persoanele care au cumparat orice produs Anitra in perioada promotiei s-au putut inscrie imediat in cursa pentru premii, fiind suficient sa razuiasca eticheta promotionala de pe produs si sa trimita codul unic prin SMS la numarul 1555, impreuna cu datele personale, primind pe loc un mesaj de confirmare a inregistrarii la promotie in cazul in care codul trimis era valid.

 

Castigatoarea marelui premiu, autoturismul Nissan Micra, este Pricop Ana Georgiana din Piatra Neamt, care a trimis codul 573725 YK. Lista completa a castigatorilor premiilor promotiei “Ataca din nou premiile Anitra!” a fost publicata in data de 20 ianuarie 2005 in presa si pe site-ul www.infopromotii.ro.

Compania SC Johnson, prezenta pe piata romaneasca de mai bine de 10 ani, si-a castigat aprecierea in randul consumatorilor prin produsele inovatoare si performante. Marcile SC Johnson, apreciate si folosite in intreaga lume, sunt disponibile si in Romania: Anitra, Glade, Oust, Pronto, Mr. Muscolo, Deo Smile, Rally, Baygon, Autan, OFF! si Raid.

Data publicării: 21 Ianuarie 2005 | 07:25
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Staruri vs Tsunami - mai mult decat fotbal, Duminica la sala Floreasca

La CITY FM - BANII VORBESC in fiecare marti seara, de la 21.30

Sarmalele Reci ataca Nord-Vestul la sfirsit de saptamina

Pantene Beauty Awards - Oscarurile industriei de frumusete din Romania

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server