nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

In luna mai, prima Conferinta Internationala de Negociere din Romania, il aduce la Bucuresti pe Gavin Kennedy

Pe 4 mai 2005, Bucurestiul va fi gazda primei conferinte internationale de negociere din Romania. Evenimentul va fi sustinut de reputati consultanti in negociere, intre care Gavin Kennedy, cel mai important specialist si autor european in domeniu.

Conferinta, ce va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, este deschisa celor interesati de imbunatatirea performantei in relatiile de afaceri. Temele conferintei vor avea in vedere prezentarea celor mai eficiente abordari in procesul negocierii: negocierea unor contracte profitabile si durabile, atitudini si comportamente in negociere, medierea conflictelor, eficientizarea procesului negocierii, negocierea cu partenerii internationali.

 

Conferinta Internationala de Negociere este organizata de RDI (Resources, Development & Ideas) si ii va aduce alaturi de Gavin Kennedy pe Nariman Brahimi de la International Consulting Firm din Bruxelles si pe Jonathan Sims, consultant si trainer in negociere britanic.

 

Cei trei invitati, impreuna cu Radu Ionescu, consultant negociator RDI si gazda evenimentului, vor oferi participantilor sesiuni interactive de negociere menite sa releve solutii practice la problemele aduse in discutie.

 

„Negocierea este astazi un instrument determinant atat in dezvoltarea afacerii, dar si in dezvoltarea personala. Importanta constientizarii actului negocierii, rafinarea propriilor aptitudini de negociere, dar si diminuarea influentei ideilor preconcepute despre negociere, toate acestea sunt obiective pe care ne propunem sa le atingem intr-o conferinta total originala despre ceea ce poate fi negocierea, din perspectiva celor mai respectati practicanti in domeniu.”, declara domnul Radu Ionescu, organizatorul acestui eveniment.

Despre Gavin Kennedy

Gavin Kennedy este, in acest moment, cel mai prolific si important autor european pe teme de negociere.  Autor al bestseller-elor “Everything is negotiable: How to get a better deal” sau “Profitable Negotiation”, Kennedy publica articole de profil in majoritatea revistelor de specialitate din lume. Timp de 30 de ani a fost profesor de negociere la Edinburgh Business School, iar din 1986, prin Negotiate ltd., este consultant in negociere pentru organizatii publice si private.

Mai multe detalii despre activitatea si publicistica lui Gavin Kennedy puteti gasi la www.negotiate.co.uk.

 

Despre RDI, organizatorul conferintei

RDI ofera servicii de consultanta in domeniul negocierii si este unicul licentiat pe piata romaneasca a companiei Negotiate Ltd, trainingurile sale facandu-se dupa reputatul model britanic. RDI a fost infiintat in 2002, printre clientii sai numarandu-se reputate companii, printre care Coca-Cola, Softwin, MediaPro, Raiffeisen Evolution, AutoItalia, Butan Gas, Trodat, Jansen-Cilag, Baduc si altii.

 

Mai multe detalii: www.negociere.ro.

Data publicării: 2 Februarie 2005 | 13:28
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Reclama pe Google va fi controlata de publicitari

Grupul epa! achizitioneaza Euromedia S.A.

A aparut Imagoo Februarie 2005

Revista “Oblique Magazin” va fi distribuita si la casieriile Astral

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server