nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Extra

Business Objects ridica standardul de securitate in industria de business intelligence

Business Objects XI creste nivelul de securitate furnizand RSA, criptare pe 128 de biti ca platforma standard de securitate.

Business Inteligence a devenit o aplicatie necesara de a carei folosire depinde derularea si imbunatatirea afacerilor companiilor. Pe masura ce organizatiile folosesc si impart date din ce in ce mai mult pentru a lua decizii importante, nevoia unei platforme business intelligence sigure si de incredere a devenit esentiala. O data cu lansarea BusinessObjects XI, Business Objects (Nasdaq: BOBJ; Euronext Paris ISIN: FR0004026250-BOB) a ridicat standardul in domeniul securitatii BI prin livrarea RSA,  criptare pe 128 de biti, ca si standard pentru platformele BI. Alti furnizori de solutii BI, incluzand Cognos, ofera un nivel mai scazut de  criptare ca standard si cere utilizatorilor sa cumpere si instaleze module separate de criptare pentru a-si securiza datele la nivelul pe care Business Objects il livreaza imediat.

 

Exista motive diverse pentru care securitatea datelor este o prioritate pentru organizatiile actuale – de la a fi conforme cu regulile Sarbanes-Oxley si HIPAA, pana la folosirea in comun a datelor cu utilizatorii, partenerii si furnizorii prin intermediul extranet-urilor business inteligence. In multe domenii, incluzand serviciile financiare si medicale, activitatea pe care o desfasoara companiile este dependenta de securizarea datelor, fara aceasta punandu-se in pericol reputatia clientilor, pacientilor, partenerilor si corporatiilor. Criptarea este cea mai eficienta modalitate de securizare a datelor, putand fi asemanuita traducerii intr-un cod secret care poate fi decodat doar folosind o parola sau un instrument unic.

 

Business Objects a fost din totdeauna furnizor de produse de securitate performante si a sustinut mentinerea standardelor de securitate la un nivel ridicat, cum ar fi criptarea datelor. Cu peste 30.000 de clienti, Business Objects obtine un record in materie de securizare a clientilor sai cu cele mai performante aplicatii, incluzand extranet si implementari la nivel global care ajuta mii de utilizatori si distribuitori in luarea deciziilor in fiecare zi. Cu recenta lansare a BusinessObjects XI, Business Objects isi extinde suprematia peste toti ceilalti furnizorii de BI, prin nivelurile de fiabilitate, performanta, scalare si securitate.

 

BusinessObjects XI ofera ca standard de criptare RSA pe 128 biti, pentru asigurarea securitatii datelor. Criptarea RSA este standardul in industrie pentru folosirea in securizarea aplicatiilor, ea fiind considerata cea mai sigura modalitate de securizare a datelor. In plus, Business Objects a adaugat suport pentru protocoalele de autentificare a retelei Kerberos. Platforma BusinessObjects XI se bazeaza pe un modem, Service Oriented Architecture (SOA) si toate comunicarile intre servicii sunt criptate. In plus, BusinessObjects XI construieste pe singura platforma BI care este certificata de catre Microsoft Windows Server 2003 Datacenter ca fiind fiabila.

 

 “Daca a avea o platforma BI sigura este important, de ce ar risca vreun utilizator securitatea datelor lor cu Cognos”, a comentat Rene Bonvaine, chief marketing officer la Business Objects. ”Cu RSA, criptare pe 128 de biti ca standard de securitate in BusinessObjects XI, platforma noastra este de 4.7 sextilioane (4.700.000.000.000.000.000.000)  mai sigura decat Cognos, care livreaza doar criptare pe 56 de biti. Sunt multe zerouri care le ofera un somn linistit clientilor nostri stiind ca datele lor sunt in siguranta”.

 

Pentru mai multe informatii privind BusinessObjects XI si platforma business intelligence, va rugam sa vizitati: http://www.businessobjects.com/products/.

Despre Business Objects


Business Objects este liderul mondial in solutii software pentru business intelligence (BI). Cu peste 30.000 de clienti in intreaga lume, incluzand peste 80% din Fortune 500, Business Objects ajuta organizatiile sa inteleaga mai bine, sa imbunatateasca procesul de luare a deciziilor si sa isi optimizeze performantele. Platforma de business intelligence a companiei, BusinessObjects™ XI, ofera industriei BI cea mai completa si avansata platforma pentru raportare, interogare si analiza, management al performantei si integrare a datelor. BusinessObjects XI include Crystal Reports®, standardul in industrie pentru raportare la nivel de companie. Business Objects a construit de asemenea cea mai puternica si diversa comunitate de parteneri, cu peste 3.000 de parteneri in intreaga lume. In plus, Business Objects ofera consultanta si servicii educationale pentru a sprijini clientii proprii sa implementeze eficient proiectele de Business Intelligence.


Business Objects are sedii centrale in San Jose, California si Paris, Franta.

Data publicării: 08 Martie 2005 | 08:41
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Nestlé, liderul pietei de napolitane, îsi dezvolta portofoliul Joe Crunch cu doua noi produse

Prima revista de Formula 1 in Romania

Tetra Pak se implica in procesul educational din Romania

ARBOmedia si SEAT experimenteaza o noua forma de publicitate online


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server