nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Hollywood-ul vine in Romania!

Reprezentantii Universal Studios S.U.A. vin in Romania pentru a recruta staff-ul pentru aceasta vara dintre studentii romani inscrisi in programul Work and Travel al Student Adventure.

Intalnirea dintre angajatorul american si studenti  va avea loc miercuri, 9 si joi, 10 martie la Best Western Parc Hotel, Bd. Poligrafiei 3-5, sala Tera incepand cu ora 10:00 (detalii la receptie).

 

Legendarul studio de film american detine 2 dintre cele mai mari parcuri de distractie tematice din lume, vizitate anual de milioane de turisti, in Hollywood, California si Orlando, Florida.

 

Studentii inscrisi in program au trecut initial printr-un test cu reprezentantii Student Adventure si vor avea ocazia sa sustina un interviu cu Michael Ballweg  - Universal Studios Hollywood si Bradley Dickinson – Universal Studios Orlando. Evenimentul va debuta cu o prezentare a parcurilor de distractie unde studentii romani isi vor petrece vara. 

 

Joi, 10 martie  vor putea participa la eveniment si studentii care nu s-au inscris inca in program, urmand ca in urma unui rezultat favorabil al interviului sa se poata inscrie la sediul Student Adventure din Bd. Nicolae Balcescu (Magheru) nr.35, ap. 1 (punct de reper - mag. Kenvelo).

 

Cine poate beneficia de programul Work & Travel? Studentii la zi, mai putin cei din an terminal, precum si studentii la master cu o durata de cel putin 1 an si jumatate.

 

Pe data de 19 martie 2005 va avea loc al doilea „job fair”, unde vor fi prezenti alti angajatori din SUA din diferite sectoare (hotelier, turism, cazinouri etc.)   

                                                                                       

Student Adventure Romania este reprezentantul oficial al programului de Work & Travel U.S.A. al  uneia dintre cele mai mari si mai renumite firme de pe piata  central si est europeana a schimburilor culturale si programelor de munca, cu birouri in Polonia, Romania si Republica Moldova. Obiectivul Student Adventure este integrarea studentilor din diferite tari prin programe ce promoveaza schimburile culturale, precum si crearea posibilitatii ca studentii din Romania sa petreaca o vacanta minunata si sa lucreze in Statele Unite.

Data publicării: 08 Martie 2005 | 09:22
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Cea de-a doua zi de conferinte de la Gala Societatii Civile

Biroscopul copywriter-ilor: saptamana 16-23 februarie

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

3D Secure prin Romexterra Bank

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server