nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Golf - din nou numarul 1 in Europa

Volkswagen Golf este din nou cea mai populara masina din Europa. Conform firmei de analiza pietei Polk Marketing Systems, Golf a revenit in fruntea statisticilor de livrari din Europa de Vest chiar din prima jumatate a anului 2004.

Cea de-a doua jumatate a anului s-a caracterizat prin consolidarea pozitiei de lider prin cresterea cotei de piata. Numarand aproximativ 569.000 de livrari in perioada ianuarie - decembrie, acesta a devansat urmatorul clasat cu aproximativ 72.000 unitati.

 

Firma de consultanta si cercetare din domeniul automobilistic R. L. Polk Marketing Systems cu sediul in Essen, Germania, analizeaza lunar statisticile de livrari din tarile vest-europene. Cea de-a patra generatie Golf a fost cea mai populara masina pana in 2001. Aceasta si-a pierdut totusi pozitia de lider in 2002 si 2003. Cea de-a cincia generatie de Golf a dus la recucerirea acestui titlu.

 

In Germania, Golf-ul este incontestabil numarul 1 timp de decenii. Biroul Federal German de Automobilism (KBA) a raportat 226.500 de livrari in 2004. Ceea ce inseamna ca Golf a reprezentat una din patru masini vandute in acest segment (27,2 la suta din cota de piata aferenta). Rezultatele obtinute de urmatorul clasat reprezinta mai putin de jumatate din cifrele inregistrate de Golf.  

 

In Romania Volkswagen Golf V este disponibil inceapnd cu 11 609 Euro pret CIP. Gama deja foarte variata, incluzand Golf 4Motion si Golf GTI, urmeaza sa fie imbogatita cu noul Golf Plus, deja un mare succes de piata in Europa.

Data publicării: 06 Martie 2005 | 19:05
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine

Scala JWT este agentia cistigatoare a pitchului de media organizat de Parmalat Romania, pentru campaniile anului 2005

3D Secure prin Romexterra Bank

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server