nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Deconecteaza-te 10 ore la MAREA DECONECTARE!

Pe 8 Martie CITY FM va invita sa va deconectati la MAREA DECONECTARE. Pentru prima data, in studioul CITY FM va avea loc un concert unplugged, live, care se va desfasura pe parcursul intregii zile.

La eveniment si-au anuntat prezenta artisti consacrati, al caror nume se leaga de hit-ul pop-rock - Vita de Vie, Zob, Proconsul, Stigma, Sarmalele Reci, Vama Veche, Acoustic Park, Dan Teodorescu, Artan, Luna Amara, Ovidiu Lipan Tandarica, Mihai Pocorschi, Carmen (Camioane in Multime) si care vor concerta in studioul CITY FM incepand cu ora zece si pana seara la opt.

La MAREA DECONECTARE orasul asculta muzica de cea mai buna calitate, iar artistii vor fi, pe rand, gazde si invitati. Cum se vor descurca cel mai bine? Ascultati pe 8 Martie MAREA DECONECTARE de la CITY FM si veti decide!

Marea familie a pop-rock-ului se reuneste acolo unde ii este locul, adica la MAREA DECONECTARE de la CITY FM, intr-un concert ce presupune un maraton unplugged, live, absolut inedit datorita formulei propuse.

Concursuri, dedicatii, momente inedite, dialoguri cu vedetele pop-rock-ului vor fi posibile marti, 8 Martie, numai pe 106,2 MHz, intr-un program pe care, galanta, echipa exclusiv masculina a postului CITY FM il dedica tuturor ascultatoarelor sale.
Deconecteaza-te la MAREA DECONECTARE de la CITY FM!

Data publicării: 06 Martie 2005 | 18:00
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server