Prima intrebare : pentru Felix Tataru

Draga cititorule,

Cum iti spuneam, astazi inauguram o noua rubrica pe imagoo.ro (h t t p : / / w w w . i m a g o o . r o /) , o rubrica care incearca sa raspunda unor intrebari ce altundeva nu si-ar putea gasi raspuns. “Te invitam aici, sa fii alaturi de noi” , in lumea investigatiilor cu miez din industria de publicitate.

 

Astazi il avem ca prim invitat pe domnul Felix Tataru, general manager al gmp/MAP, omul care a facut din Basescu un brand national si un primar de capitala.

 

Iata intrebarea:

 

Stimate Domnule Felix Tataru, credem ca Traian Basescu a fost multumit de campania pe care i-ati organizat-o. Dar nici Mircea Geoana nu ar avea motive sa se planga, acum cand se pare ca va fi desemnat pentru scaunul de prim ministru. Incercand sa aratati ca nu e potrivit pentru fotoliu de primar ati argumentat ca ar fi mai bine sa se intoarca la minister. E destul de "ministeriala" functia de prim ministru? Ati primit bani de la Mircea Geoana si daca nu cat intentionati sa ii cereti?! Sau nu credeti ca Geoana poate atrage voturi pentru cursa prezidentiala a lui Adrian Nastase?

 

Asteptam raspunsul Domnului Felix Tatru pana astazi la orele 14 si 31 de minute.