Rating mare - bani putini

Jay Leno a semnat de curand un contract cu CBS News prin care isi prelungeste contractul de munca in cadrul “The Tonight Show” pana in 2009.

In ciuda ratingurilor incredibile pe care le inregistreaza showul sau, avand o medie de aproximativ 6,2 milioane de telespectatori, Jay Leno va castiga mai putini bani decat rivalul numarul 1 David Letterman care, in contrast, are doar 4,4 milioane de telespectatori pe seara.

 

The Tonight Show a intrecut in 1996 “The Late Night Show with David Letterman” in materie de audienta, dar, in ciuda acestui aspect, David Letterman castiga milioane pe an. Surse de pe langa Jay Leno au declarat ca noul sau contract cu CBS valoreaza 25-27 milioane pe an.

 

De mentionat ca pe langa munca sa la CBS, Leno este tot timpul in miscare, facand numeroase showuri de stand-up comedy, permitandu-si astfel sa nu se atinga de salariul de la CBS. Pe langa banii in plus pentru Letterman acesta este sic el mai premiat, castigand 5 ani la rand premiul Emmy pentru cel mai bun “Variety Show”.