MTV Pimp my Ride spulbera concurenta

Unul dintre cele mai recente show-uri cu si despre masini, Pimp My Ride difuzat de MTV Romania in fiecare duminica seara de la 22:30, a avut o audienta medie pe urban 15-34 de 0,8, urban 13-29 de 0,8 media, urban 15-24 o audienta de 1 punct de rating. Pe Bucuresti 15-34 a inregistrat o audienta de 1,8 media, pe Bucuresti 13-29 cu 2,4 media si Bucuresti 15-24 cu 3,3 media spulberand astfel concurenta. (Sursa TNS-AGB)

Pimp My Ride cel mai indragit show la ora actuala in USA, ajuns repede si la inimile fanilor MTV din Romania, arata telespectatorilor prin maestrul de ceremonii, faimosul Xzibit, cum mijloace de transport prafuite pot fi transformate in "arta pura".

 

Un lucru inedit la aceasta emisiune este prezenta controvesatului rapper Xzibit, un mare fan al automobilelor. Echipa de la Pimp My Ride este formata din cea mai faimoasa echipa de reconditionari auto, si anume faimosul atelier West Coast Customs, care a reconditionat masini pentru numeroase nume celebre printre care Shaquille O'Neal, 50 Cent, si Ludacris. Entuziasmul si umorul lui Xzibit imbinate cu imaginatia nastrusnica a baietilor de la West Coast Custom au plasat aceasta emisiune in topul preferintelor fanilor MTV Romania.

 

Pimp My Ride alege un fan a carui masina are nevoie serioasa de reconditionare, o masina comuna, lipsita de lux si confort si o transforma intr-o bijuterie pe patru roti. De la jante pana la vopsea customizate dupa nevoile clientului, interioare din plus si suspensii joase, pana la ultimele noutati in iluminare, parti audio si accesorii video, toate acestea constituie pasii necesari pentru ca fan-ul norocos sa plece acasa cu o masina de senzatie.

 

Toata aceasta fantastica transformare incepe in momentul in care impresarul de formatii hip-hop si gazda Xzibit, fac o vizita surpriza acasa la fan mergand cu el intr-un tur pentru a ii prezenta “problemele masinii sale”, dupa care masina ia drumul atelierului Coast Customs. Acolo echipa dezmembreaza masina, o reconditioneaza complet, dupa cateva zile urmand sa plece spre proprietarul ei in forma “cosmetizata”!