nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

InterAKT Online participa la Binary’2004

InterAKT Online a participat la cea de-a saptea editie a Expozitiei Nationale de Electronica si Software – Binary, care s-a desfasurat in perioada 22 – 24 septembrie la Complexul Expozitional Romexpo, Bucuresti. InterAKT Online este si unul din principalii sponsori ai concursului e-Idea, oferind ca premii produse software in valoare de $1000.

InterAKT Online a prezentat in cadrul expozitiei solutia proprie CMS (Content Management System), un sistem de management al informatiilor conceput pentru centralizarea si publicarea informatiilor in cadrul unei companii. Sistemul informatic Komplete incurajeaza colaborarea dintre utilizatorii cunoscatori si cei necunoscatori in domeniul tehnic, creand un management productiv in cadrul echipei. Aceasta solutie contribuie la reducerea costurilor de intretinere a canalelor informatice de comunicare, fiind foarte fiabila si usor de invatat.

 

Ca un factor suplimentar de garantie, solutia Komplete a fost aleasa si de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologia Informatiei pentru managementul si publicarea informatiilor pe site-ul www.mcti.ro

 

Compania a mai prezentat si suita de extensii Dreamweaver care au drept scop cresterea productivitatii si eliminarea sarcinilor repetitive impreuna cu doua dintre cele mai cunoscute aplicatii web: MX Shop, un magazin online complet dezvoltat, precum si MX Newsletter,  un software care permite managementul campaniilor de promovare online catre clienti.

 

Expozitia Binary’2004, care a avut loc in perioada 22 – 24 septembrie 2004 la Centrul de Conferinte RomExpo, Bucuresti, a avut ca principal scop prezentarea realizarilor si provocarilor care au stat in fata firmelor din domeniu in contextul eforturilor de integrare europeana.

 

Aproximativ 100 de firme romanesti au participat la aceasta editie a Expozitiei Nationale de Electronica si Software – BINARY’2004 -  aceasta reprezentand cel mai important eveniment anual destinat solutiilor profesionale pentru industrie.

 

InterAKT Online este una din companiile de top in domeniul in domeniul solutiilor IT. Infiintata in anul 2000 compania a cunoscut o crestere anuala de 200%, ajungind un nume de referinta pentru cunoscatori. Ca o recunoastere in plus a valorii, InterAKT a devenit in Noiembrie 2003 partener Macromedia Alliance.

Data publicării: 27 Septembrie 2004 | 13:27
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server