nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Flanco ofera consumatorilor sai televizoare cadou

Flanco propune consumatorilor de electrocasnice o noua „Foarte oferta” care le va aduce pe loc nu numai produse de calitate, ci si cadouri deosebit de valoroase.

Pana la data de 26 septembrie 2004, cumparatorii care achizitioneaza „foarte frigiderul” Indesit TA5, „foarte masina de spalat“ Indesit WIE 107 sau Indesit WT 102 vor primi cadou un televizor SEG cu diagonala de 37cm. Cumparand un „foarte aragaz” Zanussi ZCG 556 GW, primesc cadou o hota Zanussi ZHT 510W. Oferta este valabila in magazinele Flanco din toata tara.

 

Cotiso Hanganu, Director de Marketing si Vanzari Flanco, declara: „Pe o piata in schimbare, datorita in mare parte aplicarii masurilor BNR si a saturarii la nivel real si perceptual a capacitatii de indatorare, ofertele Flanco lansate pe intreg parcursul anului 2004 au reusit sa suscite mereu interesul consumatorilor romani. Noua oferta Flanco vine ca o confirmare a preocuparii Flanco de a fi foarte deschis la nevoile consumatorilor. Suntem convinsi ca produsele foarte performante, ratele foarte accesibile si, mai ales, valoarea premiilor oferite va atrage un numar sporit de clienti care beneficiaza astfel de cea mai buna oferta de pe piata.”

 

In luna iulie Flanco si Credisson au lansat pe piata de electronice si electrocasnice doua sisteme de creditare inovative, care ofera consumatorilor cele mai avantajoase conditii. Primul sistem aduce un numar minim de acte necesare pentru incheierea contractelor: adeverinta de venit si actul de identitate. Cel de-al doilea sistem ofera cea mai mica dobanda si cea mai mica rata posibila, dobanda fiind de 25%, iar comisionul de numai 8.9%. Cumparatorii care aleg „Foarte oferta” lansata de Flanco impreuna cu Indesit si Zanussi se vor bucura de noile conditii de creditare.

Data publicării: 02 Septembrie 2004 | 08:25
tipăreşterecomandă

Citeşte:

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA

CITY FM emite live pe Internet!

Luni, 29 noiembrie, Radioul va fi eliberat !

McCann Erickson din nou in topurile europene


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server