nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

BenQ lanseaza

BenQ anunta introducerea pe piata romaneasca a celui mai nou MP3 Player portabil de la BenQ - Joybee 180. Acesta va fi disponibil incepand cu luna octombrie in reteaua de distributie BenQ.

Noul model starneste curiozitatea si admiratia impatimitilor de dispozitive audio portabile prin designul suplu si atragator, precum si prin simplitatea functiilor: setul de carcase de diferite culori care se pot schimba in functie de starea de spirit: gri modernist, pop art si dance beat, ecranul OLED (Organic Light Emitting Display), si o baterie care permite ascultarea melodiilor preferate timp de 14 ore dupa o singura incarcare.

 

Mai mult, Joybee 180 ofera optiunea de atasare a unui transmitator in FM, cu ajutorul caruia utilizatorul poate transmite, fara fir, melodiile preferate catre un prieten, printr-un canal FM. Acesta poate sa caute frecventa respectiva la radiocasetofonul de la masina personala sau printr-un player portabil care are atasat un receptor FM, putandu-se bucura astfel de muzica special aleasa. Cine a spus ca audierea la un player audio digital trebuie sa fie o placere solitara?*

 

* Sistemul FM cu fir este optional. Transmitatoarele FM sunt limitate ca raza de actiune. Pentru ca legile din anumite tari interzic folosirea canalelor FM de catre publicul larg, aceasta functie este disponibila cu produsul curent doar in regiunile unde spectrul de frecvente FM este deschis folosirii de catre publicul larg.

Despre BenQ

BenQ este un lider in productia de aparate electronice pentru un stil de viata digital, cu o expertiza in domeniile afisarilor electronice, stocarilor de date, prelucrarilor de imagini, wireless si broadband.

 

BenQ are fabrici de productie in Malaezia, Mexic, China si Taiwan. Compania are 14.772 de angajati in intreaga lume, intr-o puternica retea de vanzari si marketing ce strabate zona Asia-Pacific, Europa si cele doua Americi. BenQ detine facilitati de cercetare si dezvoltare in Taiwan (Hsinchu Lab), China (Suzhou Software Development Center) si California, SUA (Wireless Technology Center), avand angajati peste 2000 de cercetatori si ingineri in orasele Suzhou, Taipei, Taoyuan, Hsinchu si San Diego. BenQ a lansat 1.567 de patente internationale. Cifra de afaceri in anul 2003 a depasit 3,6 miliarde dolari SUA. Pentru mai multe informatii despre BenQ, va invitam sa navigati pe site-ul BenQ.ro.

Data publicării: 24 Septembrie 2004 | 12:15
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server