Wiz Radio, a lansat reteaua radio de toaleta

Pe vremuri barbatii se gandeau la toaleta ca la un loc sfant de refugiu, liniste… un loc de meditatie in care sa-ti aduni gandurile. In ultima vreme acest templu al seninatatii este invadat de market-erii care incearca cu disperare sa-si infiga ghearele in atentia posibililor clienti cu orice pret.

Dupa o initiativa similara care a avut loc in vara, Grupul media “I Heard It” din Hardtford recidiveaza odata cu lansarea postului “Wiz Radio”. Postul in sine nu emite semnal radio fiind vorba de productii audio preinregistrate care vor fi difuzate in toaletele a peste 25 de stabilimente.

 

Printre emisiunile care vor umple toaletele barbatilor de sunet si voie buna sunt programe de stand-up comedy, trivia si, bineinteles, reclame. Dincolo de locatiile inedite in care noul post de radio isi gaseste ascultatorii, a fost infiintat si site-ul WizRadio.com. Aici vizitatorii pot afla informatii despre viata de noapte a orasului, restaurante, locuri de munca cumparaturi si multe altele.

 

Printre principalele marci care isi fac publicitate in Hartford se regasesc berea Coors, Guinness, Miller, Hartford Advocate sau LIA Hyundai.

 

Noul post de radio este programat sa se regaseasca in curand in toaletele tuturor marilor orase din Statele Unite pana in Iunie 2005.

 

In curand americanii ar putea avea la fel de mare nevoie in toaleta de dopuri pentru urechi, asa cum au acum de hartie igienica.