Mc Donald’s face pace cu vegetarienii

O noua alianta, pe care putini din consumatorii produselor Mc Donalds o intrevedeau, a fost formata. In viitor Mc Donald’s va colabora cu societatea The Vegetarian Society din Marea Britanie, cu scopul comun de a oferi mai multe alternative vegetariene in restaurantele Mc Donalds.

Noua actiune cu tendinte de PR are ca scop conturarea unei imagini pozitive a companiei fast food, in special conectarea ei cu o alta imagine decat cea de firma care produce mancare nesanatoasa. Rezultatul colaborarii a fost creatia unor alternative precum hamburger facut din Corn (porumb), iaurturi si toasturi cu fructe. Pe langa noile produse, Mc Donalds va avea dreptul de a afisa emblema societatilor vegetariene, cel mai prestigios simbol pentru vegetarieni, scrie resume.se.

 

The Vegetarian Society are insa si alte griji, ca de exemplu criticile interne venite din partea membrilor. Intr-o declaratie oficiala societatea a declarat ca “noile produse care se gasesc in restaurantele Mc Donalds din Marea Britanie reprezinta o schimbare pozitiva”.