Tempo - people on the move

Clarisa Rosu a fost promovata in pozitia de Account Director din cadrul departamentului de Client Service al Tempo Advertising. Clarisa face parte din echipa Tempo de 4 ani si a ocupat succesiv pozitiile de Account Executive si Account Manager, gestionand conturi ca Excelent, Policolor, Flanco, LG, Brystol Myers Squibb (UPSA), Banca Comerciala Ion Tiriac, European Food si Ciao!. Absolventa a Faculta]ii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Clarisa are o experienta anterioara de doi in domeniul relatiilor publice. Clarisa vorbeste fluent limba engleza, iar printre pasiunile sale se numara cititul si calatoriile.

 

Razvan Vrabie este noul ilustrator al echipei de creatie din Tempo. Razvan a fost realizator de filme de desene animate, anterior lucrand in studiourile Animafilm, unde a dat viata  unor „personaje celebre” ale vremii - Mihaela sau Gore [i Grigore - si apoi la Dacodac Studio, colaborand ulterior, in calitate de caricaturist, cu Express Magazin. Desi lucreaza cu imagini, Razvan spune ca iubeste muzica, „pentru ca interiorul meu este muzical” si de aceea este un mare colectionar de CD-uri cu muzica de toate genurile.

 

Gratiela Cenoiu este noul Media Buying Executive din cadrul departamentului de media al Tempo Advertising. Gratiela a lucrat timp de doi ani in departamentul de Client Service al agentiei de web design Webstyler, unde a gestionat imaginea on-line a unor clienti cum sunt Altex, Media Galaxy sau Delta Distribution. Gratiela este absolventa a Facultatii de Inginerie Economica din cadrul  Politehnicii si este o mare pasionata de sport, practicand cel mai des hadbalul, dar si de animale de companie.